2777
2789
عنوان

گوشی

128 بازدید | 21 پست

بچه با ۷ تومان گوشی بنظرتون چه گوشی بخرم سامسونگ یا شیائومی اونوقت نظر بدین خواهش 

من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم 
کمپین گودبای پارتیه نت باکس😍 به مناسبت آخرتابستون بابازی تولینک زیر وجواب درست به سوالات برنده ی ۵ ...

خفه شین دیگه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه چهار ماه پیش شیائومی نوت ۱۱گرفتم شش میلیون و نهصد

خوبه بنظرت آخه بعضی میگن شیائومی خوب نیست واقعا بین دوراهی موندم 

من برای خودم ارزش قائلم آنقدر که با دستان خودم آدم های آزار دهنده را از حوالی آرامشم دور میکنم حال من خوب است نه عاشقم، نه غمگینم ،نه دلتنگم ..از شما چه پنهان این روزها جای هیچکس خالی نیست من در بی تفاوت ترین حالت ممکن قرار دارم 
اگه سامسونگ مد نظرت بود 33mمیتونی بخری 

اتفاقااز سامسونگ a33 مدنظرم بود

چی گوشی مهمه واست دوربین باطری پردازنده و.. کدومش مهم تره

پردازنده وباتری

Redmi Note 11 Pro

دارین خوبه بین شیائومی ردمی نوت ۱۱ و سامسونگ a33 موندم

دارین خوبه بین شیائومی ردمی نوت ۱۱ و سامسونگ a33 موندم

منم میخواستم a32 بخرم ولی پشیمون شدم یه جا رو پیدا کردم قیمتش مناسب بود هم خودم و مادرم خریدیم برادرم هم یه گوشی دکمه ای برای سر کارش نیاز داشت خریدیم