2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 🙂💔

100 بازدید | 10 پست

هی روزا سخت تر میگذره با چه ذوقی رفتم دانشگاه با چه ذوقی خوشحال بودم ازاینکه به عشقم رسیدم 

با چه ذوقی بله گفتن و منتظر عروسی بودن و....روزام تو دپ ترین حالت ممکن میگذره اون از بابام که گذاشته رفته یه زنگ نمیزنه اون از مامانم که همش مریضه و نباشه ام توقع داره همه کارارو من بکنم اون از خودخواهی این زن و شوهر و دعواهای الکیشون اون از شوهرم که وقتی نیست یا وقتی پیشمه انقد توروز خسته میشم که زود خوابم میبرع و دلخوریاش خسته شدم بخدا بیشترین فکر این روزام رو خودکشی کردن میگذره😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم گرفته صبح تا شب یا در حال پختن و شستن ام یا خوابیدن 

بمیرم برا دخترم که وقت براش نمی‌ذارم خیلی ناراحتم همش درحال کارتون دیدنه😭 هرچند زیاد اعتراض نمیکنه اما خودم می‌دونم براش خوب نیس

شوهرم هم که صبح تا شب سرکار

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

اگه از کسی خوشت بیاد و به یه دلیلی چشمش باید تخلیه شه .. بازم سر دوس داشتنشون میمونید؟؟؟؟؟

من نظر خودمو میگم. قبل ازدواج باشه راستش نه. ولی اگه بعد ازدواج اتفاق بیوفته دور از انسانیته ولش کردن. 

یه خانم مستقل و قوی 
من نظر خودمو میگم. قبل ازدواج باشه راستش نه. ولی اگه بعد ازدواج اتفاق بیوفته دور از انسانیته ولش کرد ...

اگه برا رفاقت باشه فقط چی؟

من قصد ازدواج ندارم با کسی ولی اون داره

منتها من ازدواج نمیکنم کلا

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
اگه برا رفاقت باشه فقط چی؟ من قصد ازدواج ندارم با کسی ولی اون داره منتها من ازدواج نمیکنم کلا

اگه هدفتون یکی نیست کلا ارتباط تون اشتباهه . این وسط از یکی داره سو استفاده میشه. چه با اون اتفاق چه بی اون اتفاق. 

یه خانم مستقل و قوی