2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنماییم کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 22 پست
من پسرمو 9 ماه که بود ویزیت متخصص مغز و اعصاب کودکان بردم به دلایلی. گفت تو این سن دستش باید حالت گ ...

سلام عزیزم من به اسمش واکنش نشون نمی ده.متجه نشدم باید چجوری چیزی رو با دوستاش برداره ؟؟دقتش به حرکت اشیا خوبه و اینکه حتی وقتی کف پاهاشو‌ میخارونم واکنش نشون میده یا می‌خنده یا جمع می‌کنه من واقعا زندگی برام نمونده چرا آخه باید حالم اینجوری باشه؟؟

رو پنجه که طبیعیه. الکی خودتو ناراحت نکن. منم مثل شما بودم همش غصه میخوردم و گریه میکردم چندبار با م ...

عزیزم مشکل فرزند شما چی بود ؟؟؟الان وضعیتش چجوریه ؟؟چند سالشه ؟؟؟مبشه درخواست دوستیمو قبول کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکل فرزند شما چی بود ؟؟؟الان وضعیتش چجوریه ؟؟چند سالشه ؟؟؟مبشه درخواست دوستیمو قبول کنی 

عزیزم همینجا میگم. چشماش حالت تیک گرفته بود. بردم متخصص گفت چیزی نیست منم مدام تو نت میگشتم و با واسطه با دوترای مختلف مشورت میگرفتم به هزار جور بیماری رسیدم هزار جور سندرم با علتهای ناشناخته بعدش رفتم نوار مغز گرفتم خدا رو شکر سالم بود و اخرشم خودم فهمیدم اصطراب داره چون میخواستم شیر شبو قطع کنم اصراب جدایی از مادر گرفته بود شیر شبو دوباره شروع کردم خوب شد.

ببین من این دوره رو پشت سر گذاستم خودتو اذیت نکن مدام رو خرکتهای بچه زوم نکن بذار رشد طبیعیشو طی کنه. این توضیحاتی که دادی بچت اصلا مشکلی نداره

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
رو پنجه ایستادن میگه طبیعیه در رابطه با بقیه موارد هنوز نبردمش پیش دکتر نیاز هست ببرمش ؟؟

من برای خودت میگم که خیالت راحت باشه از اینکه بچت مشکلی نداره و خودتو اذیت نکنی

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
من برای خودت میگم که خیالت راحت باشه از اینکه بچت مشکلی نداره و خودتو اذیت نکنی

واقعا در مونده شدم تقریبا یک ماه پیش که بردمش دکتر واسه سرماخوردگیش هنوز کامل نمیتونست بنشینه به دکترش گفتم چیزیم گفت گفت چرا نمیراری روند طبیعی رشدش رو بره و...مقایسه نکن با بقیه حتی گفتم رو پنجه می ایسته گفت طبیعی هست خوب میشه الان یک هفته هست فکر دیگه ای رهنمود درگیر کرده که چرا پسرم کارهای منو تقلید نمیکنه و دستور پذیری نداره و واکنشی زیاد به اسمش نداده میترسم دوباره به دکترش بگم دعوام کنه 😥😥😥😥داغونم حال روحی و جسمیم خرابه