2777
2789
عنوان

مذهبی

176 بازدید | 16 پست

سلام توروخدا بهم جواب بدین هرکی از چله ایت الله حق شناس نتیجه گرفته توروخدا بهم بگین من ۷ طاله عاشقم ارزوم دیکه محال شده خانوادم نمیزارن به عشقم برسم توروخدا هرکی ارزوی محال داشته و با این چله ارزوش براورده شده بهم بگه 

توروخدا بهم بگین شما چجوری نیت کردین چی باید بگم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که به آرزوت برسی. ولی من تجربه اصرار زیاد را داشتم مصلحتم نبودوقتی خودم بهش رسیدم فهمیدم اشتباه کردم. از خدا بخواه هرچه خیر شماست برات انجام بشه. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

انشاالله که به آرزوت برسی. ولی من تجربه اصرار زیاد را داشتم مصلحتم نبودوقتی خودم بهش رسیدم فهمیدم اش ...

عزیزم من دیگه محال شده ارزوم خانوادم میگن باید با یکی ازدواج بکنی که کارمند باشه و از این حرفا واقعا دیگه خسته شدم

عزیزم من دیگه محال شده ارزوم خانوادم میگن باید با یکی ازدواج بکنی که کارمند باشه و از این حرفا واقعا ...

اگه اون که دوستش داری شغل و کار مناسب نداره. مگه کارمندی چه خوبی داره؟؟ 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

اگه اون که دوستش داری شغل و کار مناسب نداره. مگه کارمندی چه خوبی داره؟؟ 

شغلش عالیه پولداره ولی خانوادم میگن چون کارمند نیست و همیشه بیرونه من نمیخوایم لاهاش ازدواج بکنی خوب چیکار کنه اون تو بنگاه کار میکنه مجبوره همیشه بیرون باشه ولی خانوادم اینو نمیفهمن