2789
عنوان

پلی کستیک‌

96 بازدید | 9 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم یکسال ازدواج کردم یکسال اقدامم  تا ۳ماه پیش قرص می‌خوردم برا بارداریم لتروزول متفورمین تا ماه قبل ک دوبار پریودشدم یعنی اولش لکه بینی بود ده روز بعدش خونریزی شدید دیگ قرصام قطع کردم این ماه دیگ پریود نشدم یعنی می‌تونه نشونه بارداری باشه یا از تنبلی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز عقب انداختی؟

بی بی بزن

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
منم تنبلی دارم ودیشب اخرین قرص لتروزلم روخوردم یه ساله اقدامم وراجب شماهم باید بگم یه بیبی چک بزنید

عهده چ جالب پسمثل همدیگر هستیم گلم متاسفانه الان دسترسی ندارم ب بیبی چک ولی خیلیی دلم می نی میخواد از ی طرف خوشحالیشو میکنم از ی طرف هم میگم شاید بخاطر تنبلی تخمدان که آخه قبلا تو دوران محردیم هم هیچوقت پریودام منظم نبود متاسفانه

منم تنبلی دارم ولی پریودیم نهایتا یکی دو روز جا به جا بشه ..‌انشالا بارداری

مرسیی عزیزم ایشالله برام دعا کنیدشما با قرص پریود اتون منظمه؟اخه من قرصام قطع کردم ماه پیش ک دوبار پریود شدم ترسیدم ولی خدا کنه باردار باشم