2777
2789

بله درمان داره  من تو پیج فلورا تاجیکی زیاد دیدم چون عقیده داره زیر 45 سال یائسگی وجود نداره و همش مربوط به سبک زندگیه

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درمان داره  من تو پیج فلورا تاجیکی زیاد دیدم چون عقیده داره زیر 45 سال یائسگی وجود نداره و ...

دکتر زنانه؟

دکتر من گفت فقط جدیدا پی ار پی میکنن تخمدان رو اونم باید اول امپولهای ای وی اف رو بگیری بعد. وفتی گرفتمم گفتن تخندانت بزرگ نشده و ریزه 

دکتر زنانه؟ دکتر من گفت فقط جدیدا پی ار پی میکنن تخمدان رو اونم باید اول امپولهای ای وی اف رو بگیری ...

ن گلم ماماست پیج اینستا داره من خیلی تعریفشو شنیدم  کلا چقدر خانم زیر دستش درمان شده  حالا راست و دروغشو نمیدونم ولی تو همین نی نی سایت خیلی تعریفشو میکنن   سرچ کنی فلورا تاجیکی  میاد

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖