2777
2789
عنوان

ببخشین که همچین چیزیو بیان میکنم مجبورم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 74 پست

آش رشته بدون حبوبات بذار خوب بپزه و بخور یعنی فقط سبزی و رشته و پیاز داغ و یکم دوغ یا کشک. مامانم همیشه استفاده میکنه یکبارم برای من درست کرد فوری جواب داد. اخر شب یا صبح ناشتا اگه یکم شیره انگور بریزی توی آب ولرم و بخوری هم خوبه کلا و جلوی یبوستو میگیره

آش رشته بدون حبوبات بذار خوب بپزه و بخور یعنی فقط سبزی و رشته و پیاز داغ و یکم دوغ یا کشک. مامانم هم ...

الان میخام دفع کنم ولی از بس درد دارم نمیتونم

یه نفر پیشنهاد داده ک وازلین بزنم 

انجامش میدم ببینم دفع میشه یا نه

پیشنهاد رفقا خیلی خوب بود حتما به دردم میخوره🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این شیاف ب بچه ۲ساله هم میشه استفاده کرد دخترم از وقتی از پوشک گرفتم ۲روزی یبار ب سختی کارشو ا ...

برا بچه فلوس خوبه از عطاری بگیر من از دوماهگی به بچم دادم هیچ عوارضی هم نداره

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم.دعاتون برآورده شد سال ۱۴۰۲ استخدام شدم .انشاا... روزی بیام و بگم که منم خونه بزرگ خریدم دخترم دیگه حسرت اتاق بچه های دیگه رو نداره

اگه هیچکدومم دم دستت نیست با وازلین زیاد مقعدو کامل چرب کن و موقع دفع  اب گرم رو بدنت بگیر دردش ...

عزیزم وازلین زدم الان رفتم دفع کنم ولی بازم نتونستم خیلیی درد داره تو عمرم اینجوری درد نکشیدم 

دردشم فقط موقع دفعه

باید ب مادرم زنگ بزنم بگم انجیر خشک بگیره یا گل محمدی نمیدونم جواب میگیرم یا نه از دیروز تا الان میخام دفع کنم نمیشه

عزیزم وازلین زدم الان رفتم دفع کنم ولی بازم نتونستم خیلیی درد داره تو عمرم اینجوری درد نکشیدم  ...

برو داروخانه شیاف بگیر این با انجیر حل نمیشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جایی هستم که به داروخونه دسترسی ندارم

مادرم گفته گل محمدی و انجیر خشک واسم میگیره الانم فکر کنم نزدیک خونس نمیتونم بهش بگم برگرده شیاف بگیره

چیکار‌کنم ای بابا😫

شما تا حالا اینجوری شدین؟

اکثر اوقات یبوست دارم ولی انجیر خشک میخوردم شکمم کار میکرد

ولی الان میخام دفع کنم درد دارم

این دیگه‌چه کوفتیه.کلا تو فصل پاییز من مریض میشم چه از نظر روحی چه جسمی

بینیم کیپ میشه در عذابم

گفتم یکم دردو دل کنم باهات خالی شم خسته شدم والا همش مریضی..وسواس فکری درمورد بیماری گرفتم

الان میخام دفع کنم ولی از بس درد دارم نمیتونم یه نفر پیشنهاد داده ک وازلین بزنم  انجامش میدم ...

شکم و کمرتو با روغن زیتون چرب کن

از این به بعد هم حتما فعالیت  تحرکت رو ببر بالا و سبزیجات زیاد مصرف کن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شکم و کمرتو با روغن زیتون چرب کن از این به بعد هم حتما فعالیت  تحرکت رو ببر بالا و سبزیجات زیا ...

گل محمدی و انجیر خشک مادرم زنگ زدم بخره

به نظرت کدومو اول بخورم اروم شم زودتر اثر کنه؟

گل محمدی و انجیر خشک مادرم زنگ زدم بخره به نظرت کدومو اول بخورم اروم شم زودتر اثر کنه؟

جفتش ملین هست

به نظر من اول انجیر خشک بخور

شکمت و چرب کن و ماساژ دورانی بده

آخرین بار کی دفع داشتی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم وازلین زدم الان رفتم دفع کنم ولی بازم نتونستم خیلیی درد داره تو عمرم اینجوری درد نکشیدم  ...

انجیر خشک هم باید بخیسونی چند ساعت حداقل

ولی به قول یکی از کاربرا

شیاف بگیر

وازلین فکر نمیکنم خوب باشه اصلا کمک نمیکنه 

شما تا حالا اینجوری شدین؟ اکثر اوقات یبوست دارم ولی انجیر خشک میخوردم شکمم کار میکرد ولی الان میخا ...

اره منم مشکل یبوست داشتم گاهی 

ببین الان هرچی که بخوری روه هاتو کار میندازه. ولی چون انتهای روده سفت شده  هرکار کنی درد داره 

باید تحمل کنی مثل زایمان، شاید اصلا زخم بشه و خون هم بیاد

اب گرم بگیر رو بدنت و با وارلین کامل مقعدتو چرب کن و ماساژ بده 

هرچی بمونی بدتر مبشه 

بعد از اینم برای اینکه اینجوری نشه 

صبح ها خاکشیر با اب ولرم لخور 

گاهی انجیر بخور 

گاهی گل محمدی دم کن بخگر 

همه رو باهم مصرف نکنی ها مثلا یهروز درمیان گل محمدی دم کن 

نزار اینقد شکمت سفت بشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جفتش ملین هست به نظر من اول انجیر خشک بخور شکمت و چرب کن و ماساژ دورانی بده آخرین بار کی دفع داشت ...

۳ روز پیش

الان هم میخام دفع کنم ولی نمیتونم یعنی تا میخام دفع کنم یجوری درد میاد که پشیمون میشم از دشویی میام بیرون

ببخشید انقدر وآضح میگم

غذام هم درست هضم نمیشه ۲ ساله مشکل معده دارم

اینم بگم خیلی بی تحرکم

اره منم مشکل یبوست داشتم گاهی  ببین الان هرچی که بخوری روه هاتو کار میندازه. ولی چون انتهای رو ...

امروز اصلا نتونستم دفع کنم😫الان دراز کشیدم سریع تر به زور بخوابم اصلا خواب ندارم تا فردا صبح ناشتا خاکشیر بخورم بلکع دفع اسون تر شه