2777
2789

زشت نیس؟؟ 

بابای زنداداشم دیشب فوت شده،  خیلی این اواخر حالش بد بود،  بنده خدا خیلی عذاب کشید

مامانم زنگ. زد بهش گفت گریه نکن عزیزم،  بابات راحت شد

بعداینکه قطع کرد،  من بهش گفتم حرفت قشنگ نبود،  قبول نکرد

گفتم بیام نظرشماروبدونم

ألم یعلم بأن الله یری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حرفش زشت بود 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ب نظر منم قشنگ نیست ولی متاسفانه رایج شده فکر کن ظرف تو اوج ناراحتی از یکی بشنوه راحت شد مرد و... عین اینه بگه خوب شد مرد:/

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'

میتونست بجای راحت شد بگه تو غمت شریکیم خدا رحمتش کنه و ازین حرفای تسلی دهنده

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

راستش حرف خوبی نیست برای گفتن به یه عزادار اما من هرکس فوت میشه تودلم همینو میگم چیه این دنیا؟خوشیاش سطحی و درداش عمیقه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست