2777
2789
عنوان

قند بارداری

119 بازدید | 12 پست

من الان هفته ۱۸ بارداریم

آزمایش قند دادم همش ۹۸ یا ۹۷ بود قبل بارداری هم همین بود

آزمایش گلوکز نتونستم بدم بالامیاوردم

آزمایش قند بعد از صبحانه دادم ناشتا ۹۷ بعد صبحانه ۹۰ بود 

ولی دکتر گفت دیابت بارداری داری 

خدایی نکرده احتمال نموندن بچه هم هست

کمکم کنین دارم دق میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم خیلی بالا نیست 

رژیمتو رعایت کن نون سبوس دار یا نون جو بخور برنج کم بخور ماکارانی نخور میوه هایی که قند زیاد داره مثل هندونه و خربزه و انگور نخور کشمش و خرما و میوه خشک هم قند داره 

فعالیت هم اگه میتونی خوبه برای پایین اوردن قند منظورم پیاده رویه

عزيزم قندت براي بارداري بالاست ولي نميدونم چرا دكترت انقدر ترسونده منم قندم ٩٥بود دكتر گفت برنج و نون و سيب زميني رو خيلي محدود بخور و قند و شكر و هر گونه شيريني رو هم كاملا حذف كن 

منم همينكارو مردم شكر خدا دخترم ٢ساله س 

عزيزم قندت براي بارداري بالاست ولي نميدونم چرا دكترت انقدر ترسونده منم قندم ٩٥بود دكتر گفت برنج و نو ...

واقعا منم نمیدونم چرا انقدر ترسوندم

مرسی از اینکه جوابمو دادی🌹❤

عزیزم قندت نرماله لطفا دکترتو عوض کن 

خواهر شوهرم قندش ۸۹ بود دکتر احمقش گفته بود دیابت داری و بهش رژیم داده بود . تو بارداریش خیلی ضعیف شد بچش هم با وزن ۲ و ۲۰۰به دنیا اومد  

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
عزیزم قندت نرماله لطفا دکترتو عوض کن  خواهر شوهرم قندش ۸۹ بود دکتر احمقش گفته بود دیابت داری و ...

نه دوست گلم اين قند تو بارداري نرمال نيست و احتياج به رعايت بعضي اصول غذايي داره ولي قند خواهر شوهرتون كاملا نرمال بوده البته قند استارتر عزيز واقعا خطرناك نيست دكتر زيادي ترسونده