2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندانی میشه اجبار هست

مهریه زندان ندارد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

زندانی میشه اجبار هست

اگه خودشو بزنی ب کولی بازی بگه طلاق نمیدم میتونم بگم مهریمو بده طلاق نمیخوام؟

ک اینطوری ازش مهریه بگیرم؟

چون نمیخوام برگردم دلمم نمیخاد قاضی بگه برگرد تا مهریه بده

اگه خودشو بزنی ب کولی بازی بگه طلاق نمیدم میتونم بگم مهریمو بده طلاق نمیخوام؟ ک اینطوری ازش مهریه ب ...

مهریه رو باید بده

تخت هر شرایطی

مگز اینکه عدم تمکین بگیره. در این صورت مهریه تا تمکین کردنت معلق میشه.

خواستی بهت یه راه برای این موضوع میدم

بگو جهیزیه از کی هست؟ و توانایی خرید مجدد تمام لوازم خانه رو داره؟

جهیزیه چند تیکه بزرگ رو اونا گرفتن اما ب عنوان شیربها ینی تو سیاهه هم قید شده ک برای منه

بله دارن 

به نظزم وکیل بگیر و اصلا برای طلاق سراغ وکیل های درجه یک شهرتون نرو چون زیاد تلاش نمیکنن سراغ یک وکیل معمولی برو اینطور وکیل ها برای اینکه برای خودشون رزومه جمع کنن بیشتر تلاش می‌کنن اگر هم وکیل آشنا دارید که چه بهتر 

ولی بدون مشورت با وکیل کاری نکن که به ضررت بشه من 4 سال قبل قصد طلاق داشتم که ای کاش میگرفتم نگرفتم و الان باز اقدام کردم از وکیل چیزهایی در مورد طلاق شنیدم که واقعا اگر خودم بودم عمرا می‌فهمیدم 

مثلا برای همین تمکین من از خونه رفتم بیرون برای همین میتونست ادعای عدم تمکین کنه وکیل گفت یک ساعتی که میدونی خونه نیست با پلیس برو دم در و زنگ بزن بذار باز نکنه اونوقت پلیس مینویسه قصد برگشت به خونه داشتی ولی باز نکرده البته من رفتم دم در خودش خونه بود ولی درو باز نکرد پلیس هم نوشت درو باز نمیکنه 

عزیزم اشتی کردیم🙂

خداروشکر گلم....ببخشید میتونم بپرسم چطوری آشتی کردید ایا مهریتون رو هم اجرا گذاشته بودید؟مشکلتون چی بوده☹️واقعیت منم مادرشوهرم بهم افترا زده شوهرم تک فرزنده بخاطر حسادتش داره مارو جدا میکنه....میخواستم ببینم اخه یه عده خانوما میگن بعد از گذاشتن مهریه ب اجرا خیلیا میترسن آدم میشن