2777
2789
عنوان

آشپز حرفه ای...

91 بازدید | 2 پست

سلام.بهترین روش برای کباب تابه ایتون رو بگین.خشک نشه.خوش طعم باشه.خوش عطر و بو باشه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

پیاز و فلفل دلمه ای رو پوره میکنم به گوشت اضافه میکنم نمک فلفل پودر گوجه خشک کمی وزعفران هم کمی اضافه میکنم ورز میدم .توی تابه پهن میکنم ومیذارم بپزه 

جدا گوجه رو ورقه میکنم وسرخ میکنم برا کنارش 

پیاز و فلفل دلمه ای رو پوره میکنم به گوشت اضافه میکنم نمک فلفل پودر گوجه خشک کمی وزعفران هم کمی اضاف ...

مرسی عزیزم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB