2777
2789
عنوان

قرص گین اپ

140 بازدید | 7 پست

سلام کسی مصرف کردم بخصوص مال چاقی صورتش رو کدومش بهتره چاقی صورت یا کل بدن اگه مال کل بدن هم بگیرم صورتمم چاق میکنه یا مال مخصوص صورت بگیرم روی بدنم تاثیر داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مصرف کردی

بله من مصرف کردم. خوب بود هم بدنم هم 

صورتم چاق شد باید سه دوره استفاده کرد 

ولی من یه دوره  استفاده کردم چاق شدم ❤️ 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

الن دیگه مصرف نمیکنین چاقی صورت و‌بدنتون ماندگاریش مونده

آره الان سه چهار ماه استفاده نمیکنم 

مبدنم موند بود همینجوری ولی من 

بخاطر اینکه عشقم رفت بود خیلی گریه میکردم غصه میخورم غذا هم نمیخودم 

یکم وزنم کاهش کرده ولی نه زیاد کم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

آره الان سه چهار ماه استفاده نمیکنم  مبدنم موند بود همینجوری ولی من  بخاطر اینکه عشقم رف ...

صورتتون چی اونم موندگار بود صورت برام مهمه بعد ببخشید مال گیناپ کل بدن رو‌مصرف کردین شما

صورتتون چی اونم موندگار بود صورت برام مهمه بعد ببخشید مال گیناپ کل بدن رو‌مصرف کردین شما

بله من گین اپ کل بدن مصرف کردم