2777
2789
عنوان

لكه بيني

48 بازدید | 4 پست

سلام خانوماا،ميشع كمكم كنين 

من رفتم دكتر گفت پنج هفته بارداري هستم و جنين داخل رحم هست و اندازه نخوده كه ٢هفته بعد بيا براي سونو برا قلبش من لك بينيم داشتم كه بهشون گفتم شياف دادن ولي هنوز لك رو دارم و ترشح قهوه اي به نظرتون عاديه؟بعضي وقتا كلا قطع ميشه يعني يبار مياد ديگع قطع ميشه چيكار كنم ميشه كمك كنين😔

گلم تو بارداری لکه بینی یا برای لانه گزینی هست یا برای هماتوم  احتمال زیاد برا شما لانه گزینی منم تو بارداری دوبار لکه بینی داشتم یبار تو ۷ هفته یبار هم تو ده هفته  که پشت جفتم شدید خونریزی کرده بود که خودشم جذب شد خداروشکر😁😁الانم ۲۰ هفتمه😁 برو زیر نظر یه دکتر خوب من البته دو روزی یبار  اولاش امپول میزدم هر روز شیاف مصرف میکردم با کلی قرص دیگه تا به این نقطه رسیدم🙄 بقیشم میسپارم دست خدا انشالله که همه این روزای پر استرس‌ و البته خوبو بسلامتی پشت سر بزاری.... اینم بهت بگم که دل‌درد  شدید اينا  همه چی طبیعبه 😁 من خیلی درد شدید داشتم جوری که گريه  میکردم اما  تا الانم دارم دکترم میگه طبیعیه زیاد به خودت استرس‌  وارد نکن😘😘 رابطه‌ هم نداشته باش... فعالیت سنگین هم انجام‌ نده گلم اگر میتونی زیاد حموم نمیخواد بری اگر بری یه دوش ۱۰ دقیقه ای بگیر اب گرم هم باز نکن ... از دستشویی فرنگی‌ هم استفاده کن...🥰🥰🥰

گلم تو بارداری لکه بینی یا برای لانه گزینی هست یا برای هماتوم  احتمال زیاد برا شما لانه گزینی م ...

عه يعني نگران نباشم عاديه درسته؟🥲انقد ميترسم براي سقط باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.