2777
2789
عنوان

رشته تجربی

151 بازدید | 9 پست

نمره ریاضی باید چند بشه اخه دخترم باوجود معدل 1۷ونمره علوم 1۵ چون نمره ریاضیش 11 شده تو هدایت تحصیلی رشته تجربی هاشور خورده اگر راهی میدونین شمارو به خدا بگین دخترم داره دق میکنه

امکانش هست با این نمره غیر انتفاعی ثبت نام کنم؟

خب واقعا معدلش و نظراتش کم بوده 

اره فک کنم

•|🇹🇷✈|•  /نام کاربریم به زبان ترکی استانبولی به معنای دبیر زبان انگلیسی/ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم؛ ادامه میدهیم همچنان🌱 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💗زنانی که پای دویدنشان را بریدید، دخترانی به دنیا می اوردند که بال پرواز دارند👊 از طایفه ی نوریم، ما تیره نمیمانیم؛ آواز غمِ دل را با قهقهه میخوانیم🤍هیچ چیز زیباتر از این نیست که پس از دلمردگی ای دراز، باری دیگر نور در وجود تو سر بردارد. -فریدریش هولدرلین. در هر حال رشد همین است: از دست دادن گذشته و به دست آوردن اکنون✨جوانه میزنم به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم که من زنم، زنم، زنم...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم، جهان دیگری بسازیم از برابری با همدلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها، نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها، نه ننگ و عارها...جهان دیگری بسازیم از برابری با همدلی و خواهری جهان شاد و بهتری🤍نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی🌈 و در آخر، این نیز بگذرد:)🦋با افتخار فمنیست🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

داغ دل منم همین هدایت تحصیلی هست.من تو نمونه متوسطه اولم رو گذروندم.سال نهم همه امتحانات ۲۰ بود.یک روز گفتن همه نهم ها برن نماز خونه یک امتحان دارن رفتیم کیپ هم نشستیم دفترچه هارو دادن دستمون ۴ ساعت هم زمان .اینقدر تقلب کردن که بیا و ببین ولی من تقلب نکردم.نتیجه که اومد برامون اولویت بندی کرده بود که چه رشته ای بخونیم.من نمونه قبول شدم ولی رشته ریاضی .سال بعد تغییر رشته دادم ولی با تغییر مدرسه و بعدم هزار بدبختی.شما اگه میتونی دخترتو ببر اولش همون رشته ای که میخواد تا به روز من دچار نشه.من میتونستم برم شاهد تجربی بخونم ولی چون نمونه میخواستم نرفتم.اما اگه تجربه الانم داشتم حتما میرفتم

سلام  داغ دل منم همین هدایت تحصیلی هست.من تو نمونه متوسطه اولم رو گذروندم.سال نهم همه امتحانات ...

حقیقتش دخترم خیلی رشته تجربی دوست داره

اصلا به رشته انسانی و درساش علاقه ای نداره

واقعا؟ اخه از یکی مدرسه غیر دولتی پرسیدم میگفت نمیشه 

میشه اولویت اول دختر من ریاضی بود بعد تجربی. ولی دختر من میخواست تجربی بخونه مدرسه دولتی قبول نکرد بردمش غیر انتفاعی الان سال ۱۲ هست و کنکور داره 

البته الان پشیمون شده که چرا رفته تجربی میگه برای کنکور خیلی سخت میگیرن تجربی رو