2777
2789
عنوان

یه مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
بله اگر واقعا از اشتباهاتمون متنفر بشیم و تصمیمبگیریم دیگه انجامشون ندیم، خدا گره از مشکلاتمون باز م ...

مرسی انشالله گره از کار منم باز کنه🖤

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی واسه کنکورم تلاش کردم ولی شکست خوردم مسیرم عوص گردم  فقط ازش میخام ت این مسیر دستمو بگیره

عزیزم. خیلی سخته. تلاش برای کنکور واقعا همت و پشتکار میخاد. شکست چرا؟ چن بار کنکور دادی؟ رشته ت چیه؟ 

مرسی امیدوارم این بار کمکم‌کنه ت این راهی رفتم شکست نخورم

قطعا کمک میکنه . در هر صورت بندشو رها نمیکنه حتی اگر گناه کار باشه . ولی شروع کن . اینجوری خودتم ارامش داری عزیز

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

نمازو یاد خدا بخاطر ارامش روحی روانیت هست

مثلا نماز نخوندن دلیل ناارامی نیست و نماز خوندن هم نمیتونه دلیل ارامش باشه.ینی چی؟

مثلا منه نماز خون چون نماز میخونم پس هیچ مشکلی نباید توی زندگیم باشه...

یا مثلا نماز نمیخونم زندگیم بد باشه...

این اشتباهه

به نظرم هرچقد به خدا نزدیک باشی بیشتر تو کارات موفق میشی.

یکی با نماز خوندن به خدا نزدیک میشه و به همه چیز میرسه،یکی نماز نمیخونه ولی همیشه به یاد خداست و ازش یاری میخاد و همیشه هم موفق میشه...

حالا در مقابل یکی نماز میخونه ولی به خدا توکل نمیکنه و بااینکه نماز میخونه از یاریه خدا ناامیده و توی کاراش شکست میخوره

و یکی هم نماز نمیخوره و هیچ مدله باد خدا نیست اونم‌شکست میخوره.

الان نتیجه گرفتیم یاد خدا بودن مهمه و توکل کردن بهش مهمه.نماز خوندن هم راه رسیدن به همین توکل هست.

حالا بااین اوصاف اگر میدونی با نماز خوندن به خدا نزدیکتر میشی و میتونی با نماز خوندن توکلتو به خدا بیشتر کنی حتما شروع کن.

من خودم نماز نمیخونم ولی بی نهایت به خدا ایمان دارم و میدونم هروقت توکل میکنم بهش هرچی بخام بهم میده.

فقط همون نزدیکی به خدا مهمه چجوری نزدیک شدن شاید انقدی تاثیر گزار نباشه

عزیزم. خیلی سخته. تلاش برای کنکور واقعا همت و پشتکار میخاد. شکست چرا؟ چن بار کنکور دادی؟ رشته ت چیه؟ ...

من دو بار کنکور دادم ولی بازم نشد اونی میخام💔

تجربی بودم 

میدونی دل به هر چی میبندم شکست میخورم‌نمیدونم چرا💔🖤مسیر زندگیمو عوص کردم نسبت به قبل گناهام کمتر شده ولی بازم میگم‌نکنه لج‌کنه این راهم ازم‌بگیره💔🖤

قطعا کمک میکنه . در هر صورت بندشو رها نمیکنه حتی اگر گناه کار باشه . ولی شروع کن . اینجوری خودتم ارا ...

مرسی 😍♥️انشالله خوب شروع کنم و خوب ادامه بدم

الان پشیمونم خیلی پشیمون

انشالا که توی مسیر خوبی قدم بذاری عزیزم

کسی که دلش پاکه اگر از رو بچگی و نادونی هم کاری کنه خدا میبخشش.

فقط عاقبت ادما بهشت و جهنمو تعیین میکنه

خیلیا ادمای خوبی بودن و اخرعمر بد شدن اخترشون بد شده

خیلیا ادم بد بودن و اخر عمر خوب شدن اخرتشونم خوب بوده

مهم عاقبت به خیری هست

انشالا که توی مسیر خوبی قدم بذاری عزیزم کسی که دلش پاکه اگر از رو بچگی و نادونی هم کاری کنه خدا میب ...

اره ولی نمیدونم چرا این همه شکست داشتم این دوسال💔ولی یه جایی ک خیلی نا امید بودم ازش دستمو‌ گرفت 🙃