2777
2789

با وایتکس شستمش

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کرم و دارویی جواب نمیده راه منو نرو همه ی تبلیغات الکیه،برو لیزر یا کربوکسی فکر کنم جواب بده برا بعضیا برا من که لیزرم جواب نداد

لطفا اگه میشه برای خوب شدن حال دلمون دعا کنید یا صلواتی مهمونم کنید.🙏🏻🌸
من از پودر موبر برای موها استفاده میکنم دیگ اون تیرگی ک وقتی از ژیلت استفاده میکردمو نداره

من کرم موبر استفاده کردم دو سه بار جوشای خیلی دردناک در اوردم🤦🏻‍♀️

من قبلا خیلی درگیرش بودم همینجا تو سایت یکی میگف سرکه سیب بزنم بهش منم امتحانش کردم متاسفانه هم سوخت ...

وای خب معلومه سرکه میسوزونههه🤦🏻‍♀️

من اولش کنار میام بعد یه مدت میبینم نه رو مخه😂

وای خب معلومه سرکه میسوزونههه🤦🏻‍♀️ من اولش کنار میام بعد یه مدت میبینم نه رو مخه😂

اخه اون کاربر خیلی راضی بود میگف ی خورده سرکه با ی بطری آب قاطی کردع هر روز اسپری میکنه روش منم امتحان کردم چشت روز بد نبینه سوخت😂😂