2777
2789
عنوان

بیاین از خز کاری هام بگم

285 بازدید | 20 پست

دوران ابتدایی برای اینکه خیلی خفن و شاخ بنظر برسم هندزفری میزاشتم میرفتم مدرسه حالا هندزفری به گوشی هم وصل نبودا همینطوری الکی یه شال زرد قناری هم مینداختم گردنم ساعت هفت صب 

سگ سرما 🥶

مدرسه پسرونه و دخترانه هم کنار هم بود 

یه فاز غمی هم میگرفتم مثلا تحت تاثیر اهنگم😑😂

از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄

وای چقد تباه بودی😂😂😂🤦‍♀️

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۷.۸ سالم بود یه گوشی خرابو ورداشته بودم در راه سوپر مارکت 

مثلا داشتم مکالمه میکردم چس کلاس میومدم تا اینکه دختره گفت کوچولو گوشیو برعکس گرفتی 

من 😐😑😐😑😐😑😐😑😐😑 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ضایع بازیای منو چی میگی اخه زیاد بچه هم نبودم

رو یه فروشنده کراش زده بودم

هر سری با سرویس از جلو مغازش رد میشدیم عین شتر مرغ گردنمو کج میکردم ببینمش

یه بارنزدیک فروشگاش راننده سرویسمون پیاده شد از ماشین کار داشت

منم شروع کردم پیش اون یکی دوستم عر عر کردن و اشک ریختن

که مثلا اره خیلی عاشقم خدایا چرا منو همون موقع نارنگی نکردییییی یادم میاد مور مورم میشه 😭😭😭😭😭

منم یجور با غرور راه میرفتم انگار کیم...!

یام پارسال عروسی خالم ی لباس گل منگلی رفتم پوشیدم عین این شاسکولا هروقت یادش میوفتم گریم میگیره 

همش میگم خر اینهمه پول لباس دادی ی درستش میخریدی یا اینهمه لباس شب داری ی درستش میپوشیدی میگن ک عقل ک نباشه جان در عذاب است

بازم بگو...جالب بود 😂😂

دیدی پسرا میان جلو مدرسه دخترانه وایمیستن تا دخترا زنگ اخر بخوره بیان بیرون؟

من جلوی مدرسه پسرونه وایمیستادم😑😂😂😂

از آینه بپرس نام منجی ات را🪞🪄