qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 عنوان پلی کستیک 76 بازدید | 5 پست سلام بچه ها یکسال اقدامم تنبلی تخمدان دارم این ماه پریود نشدم ممکنه باردارباشم ولی علایم پریودی دارم ولی نشدم یک هفته ک گذشته از وقتش کسی علتشو میدونه 1401/06/26 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3673 احتمالش هست،علائم بارداری هم مثل علائم پریوده گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 احتمالش هست،علائم بارداری هم مثل علائم پریوده 😍😍وای خدا کنه ممنون از دلداریتون برام دعا کنید🥺
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3673 😍😍وای خدا کنه ممنون از دلداریتون برام دعا کنید🥺 چشم عزیزم،انشاءالله که دو هفته دیگه میری وصدای قلبشم میشنوی🤲 گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 چشم عزیزم،انشاءالله که دو هفته دیگه میری وصدای قلبشم میشنوی🤲 مرسیی عزیرم انشالاه🙏🙏🌹🌹😘😘😘😘یکسال ازدواج کردم۲۲سالمه تنبلی تخمدان دارم چندساله خیلیی دلم می نی میخواد