atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 عنوان یائسگی زودرس 147 بازدید | 9 پست کسی هست یائسگی زودرس داشته و درمان شده باشه؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید. 1401/06/26 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 تویه سایتی دوستی درمان شده بودن ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 تویه سایتی دوستی درمان شده بودن کجا؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 کاش منم درمان میشدم لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 کجا؟ سای ت مادرانحالا دکتر خوب رفتی آزمایشش انجام دادی؟؟ ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 سای ت مادران حالا دکتر خوب رفتی آزمایشش انجام دادی؟؟ آره چند ساله دارم لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 آره چند ساله دارم تواون سایت ی دوستم ۲۵سالشه کلا دکتر گفته دیگه درمان نداری ولی یکی از دوستامون فامیلش درمان پیدا کرده ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 تواون سایت ی دوستم ۲۵سالشه کلا دکتر گفته دیگه درمان نداری ولی یکی از دوستامون فامیلش د ... میشه بگی چی کارکرد..فامیلش دکتر هست؟ لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4687 میشه بگی چی کارکرد..فامیلش دکتر هست؟ میرم سایت امار میگیرم ازت فعلا نیومده اومدش خبرت میدم😍 ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
atresib مدیر استارتر عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 26804 میرم سایت امار میگیرم ازت فعلا نیومده اومدش خبرت میدم😍 باشه عزیزم...مرسی لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.