2777
2789
عنوان

افسردگی...

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست
من به شدت افسرده ام ، جدیدا استرس و اضطراب شدید هم گرفتم ، به طوریکه احساس میکنم از درون تمام بدنم م ...

سخت میگذره...:)

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

علاعمش چیه تورو خدا بمنم بگید ببینم منم افسردگی گرفتم

حوصله هیچ چیز و هیچ کسی رو نداری، به شدت گوشه گیر و منزوی میشی و همیشه شاکی و ناراحتی ، هیچ چی خوشحالت نمیکنه ، همیشه احساس خستگی داری و ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب این اشتباهه باعث میشه بدتر شی می دونم برات سخته ولی خونه نمون تو یوتیوب کلیپای استند آپ کمدی یا ...

همش تو تختم دراز کشیدم یا خوابم بیشتر روز رو میخوابم ک فقط فکر نکنم خیلی سخت میگذره

مرسی عزیزم از حرفات🤍

چه علاعمی داره افسردگی

عزیزم من اطلاعات تخصصی دراین‌باره ندارم

یکی هست علائمش اینه پرخوری می کنه یکی بی اشتهایی میشه 

یکی مدام گریه ش می گیره یکی خنثی و با لبخند 

یکی مدام می‌خوابه یکی بی خواب میشه

ولی اغلب دوست دارن خونه بمونن و سخت از خونه درمیان

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

حوصله هیچ چیز و هیچ کسی رو نداری، به شدت گوشه گیر و منزوی میشی و همیشه شاکی و ناراحتی ، هیچ چی خوشحا ...

من نه اینجوری نیستم ولی نمیدونم چرا بشدت زود ناراحت میشم خیلی زود عصبی میشم بدجور

یکی از عزیزانم ۱۸سالش بود خیلی ساکت و مهربون بود بعد درونگرا هم بود یه روز سر یه بحث ساده خودکشی ...

نمیدونم هنوز جرعتشو پیدا نکردم من

خدا رحمتش کنه😔💔

همش تو تختم دراز کشیدم یا خوابم بیشتر روز رو میخوابم ک فقط فکر نکنم خیلی سخت میگذره مرسی عزیزم از ح ...

عزیزمممم. زود خوب شو 

برات دعا می کنم چون تنها کاریه که از دستم برمیاد

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

من نه اینجوری نیستم ولی نمیدونم چرا بشدت زود ناراحت میشم خیلی زود عصبی میشم بدجور

منم بیشتر زود عصبی میشم و داد و بیداد، سیمهام فوری اتصالی میدن و غیر قابل کنترل و افکارم در مورد گذشته آزارم میده و همش گذشته رو کالبدشکافی میکنم و دعوا و ....

حوصله هیچ چیز و هیچ کسی رو نداری، به شدت گوشه گیر و منزوی میشی و همیشه شاکی و ناراحتی ، هیچ چی خوشحا ...

این منم.

منم بیشتر زود عصبی میشم و داد و بیداد، سیمهام فوری اتصالی میدن و غیر قابل کنترل و افکارم در مورد گذش ...

منم درگیر ی گذشته اشتباه و آینده نامعلومم