2821
2789
عنوان

کمک میخوام

226 بازدید | 33 پست

دوستم بااقاپسری بوده و دیگ دختر نیست.حالا۵سال گذشت تواین ۵سال پسرهیچکاری نکرده واس ازدواج.جالا دوستم رفت مربی پیش دبستان شد ودانشگام قبول شدارشد.حالاپسره گفته توچون رفتی مدرسه ودانشگاه.دیگ نمیخامت و میخاازدواج کنه.میشه بگید دوستم چکارکنه!.ممنونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی دیگ ما ی دختر همسایه داشتیم ۳ بار نامزد کرد پرده شا یکی از این نامزدا زد.بعدش تو دوران عقد با شوهرش روزی ک اولین روز پریودیش بود رابطه برقرار کرد خیلی شیک و مجلسی و گفت تو پردما زدی پسر هم نفهمید 

بره یه زندگی خوبی واسه خودش درست کنه 

چیکار به پسر و ازدواج داره 

مگه اونایی که ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن 

جز اینکه واقعا یکی باشه ادم باشه 

نه مثل این اقا  پسری که میگی که فقط دنبال بهانه بود 

پروفایلم، عروسک نیست! خرگوشمه  

عمل کنه،  اقا پسره دنبال بهونه بوده مرتیکه 

میگن توعقد رابطه نداشته باشی دوست رفته ن عقد ن ازدواج علکی علکی داده؟؟؟؟؟؟این مرتیکه هم گردن گیرش خرابه متاسفانه خوبه حامله نشده بره ترمیم 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
بره یه زندگی خوبی واسه خودش درست کنه  چیکار به پسر و ازدواج داره  مگه اونایی که ازدواج ک ...

بالاخره اونم ی زنه دوسداره خانواده تشکیل بده

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫