2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

463 بازدید | 42 پست

سلام خانما.من الان پسرم ۱۹ ماهشه دو هفته اس ک شروع کردم از پوشک بگیرمش.یکساعتی یبار میبرمش برای جیش و بیشتر وقتا جیشش رو میکنه.ولی اگه از دستم در بره جیشش رو میکنه توی شلوارش و به محض اینکه جیش کرد اعلام میکنه که جیش کرده،ولی پی پی رو معمولا قبل از کردن اعلام میکنه.و اینم بگم جایی ک میریم پوشک نمیکنم و معمولا یکی تا دوساعت خودشو خیس نمیکنه

اما من خسته شدم حس میکنم همش بی فایدس.میشه راهنمایی کنید که چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از بعد از سه سالگی دخترم میخام شروع کنم. هرچی نگاهش میکنم میبینم طفلک خیلی هنوز بچه اس واسه از پوشک گرفتن. دوسال و هشت ماهشه الان

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
نه تحمل کن. خوبه طفلک. برگردی از اول ،بدعادت میشه ،دیگه نمیشه شروع کرد 

یعنی بنظرت میشه ؟یاد میگیره ؟چون خودمم میدونم زود بود اما تمام علایم از پوشک گرفتن رو داشت

من از بعد از سه سالگی دخترم میخام شروع کنم. هرچی نگاهش میکنم میبینم طفلک خیلی هنوز بچه اس واسه از پو ...

انشاله.ولی ما دیگ شروع کردیم دلم نمیاد بذارمش کنار ولی گاهی انقد خسته میشم

دخترمن یکسال وشش ماه شروع کردم بادوهفته تمرین یادگرف براشماهم خوب پیش رفته دوهفته دیگه تحمل کن یادمیگیره خودت ببرش اگه جیش کردبعدبهت گف بهش اخم کن وبگوکاربدی کردی به هیج وجه کتکش نزن چون بیشترلج میکنه

یعنی بنظرت میشه ؟یاد میگیره ؟چون خودمم میدونم زود بود اما تمام علایم از پوشک گرفتن رو داشت

شروع کردی دیگه برگردی سخت میشه. ادامه بده. مخصوصا اینکه پی پی شو راحت مبگه.

پسر برادر شوهرم دیشب شلوارشو کثیف کرد ۵ سالشه