2777
2789

ای خدا رو شکر بد نیستم😁

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خراب

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

من که ناجورم.الان چند روزه بابام افتاده تو خونه دنبالم پدرمو در اورده فحش میده حمله میکنه بزنه جا خالی میدم.اینم بگم چند سال پیش سکته مغزی کرده دکتر گفت الان مغزش مشول نداره ولی خیلی بد جنسه...

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

بد قبلش با آبجیم دعوا کردم الانم با داداشم 

افتادم بین این دوتا و خونه ای که همه مسولیتش با منه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

بابام مریضه  یه طرف مغزش داره کوچیک میشه یه ورش ک سالمه مثلا ضایعات روشه وفتن علاجی نداره همش داد و قال میکنه دست خودش نیس فحش میده ، شوهرم خیانت میکنه با یه زنس جلو چشمم 6 ماهه طلاق عاطفی گرفتیم هنش 26 سالمه دوتا بچه دارم ن محبت دیدم ن حتی رابطه جنسی دارم همه رو سرکوب کردم، به نظرت حالم خوبه یا بد؟؟ 

ده روزه زندگیم به جوری قشنگ میگذره که نمیتونم توصیف کنم

ده روز سامرا کاظمین نجف و کربلا بودم امروز تازه رسیدم خونمون ..

دلم برای حرمش تنگ شده ولی اینکه تونستم خودم و برسونم ضریح و از نجف و کربلا یادگار بگیرم و گمشده ی کاروان و پیدا کنم خیلی بهم چسبید

بماند که تو راه کلی زخم زبون خوردم و کلی از درد روی دل گریه کردم ولی وقتی نگاهم به گنبد افتاد همه چی یادم رفت..

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤