2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کمه

251 بازدید | 14 پست

من دو روزه سزارین کردم و شیرم خیلی کمه. آنتی بیوتیکم میخورم البته که اونم تاثیر داره رو نیومده شیر. توروخدا اگه راهکاری واسه افزایش شیر دارید بگید بهم خواهش میکنم ازتون واقعا خیلی ناراحتم. بعد یه چیز دیگه هم اینکه نوک سینه هام وحشتناک میسوزه و یکیشونم که کلا زخم شده!

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

طبیعیه. یواش یواش زیاد میشه.  مال منم سینم ترک خورده بود وحشتناک درد میکرد.  اینا همه میگذره. تحمل کن فقط بزار هی بچت سینت رو مک بزنه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از همگی ولی آخه یه مشکل دیگه هم که هست اینه که زردم شده بچم میترسم گرمی زیاد بخورم

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
ممنونم از همگی ولی آخه یه مشکل دیگه هم که هست اینه که زردم شده بچم میترسم گرمی زیاد بخورم

بهش شیرخشک بده زردیش بالا نره . تا ۳روز طبیعیه که شیرت کم باشه . سزارینم بوده باشی یکم دیرتر میاد شیرت

ولی حتما حتما شیرخشک بده و زیر نور مهتابی بخوابونش 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست