کسی هست حس ششم اش قوی باشه ؟ میشه نظرتو بهم بگی حالم اصلا خوب نیست احساس میکنم افسردگی و حال بد گذشتم که همش ازش فرار میکردم دوباره برگشته همیشه دعوا دارم تو خونه و هیچ ایده ای از آینده ندارم خیلی عصبیم نظرتو میتونی درباره بگی لطفا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پوستت تیره است با قد متوسط و موهای مجعد آرومی سعی میکنی به دیگران انرژی مثبت بدی اجتماعی هستی اما درون گرایی خیلی آدم مستقلی هستی خانوادت اولویت اولت هستن اما حس خوبی از کراشت ندارم احساساتش در حال نوسانه
خیلی مردمی هستی خونگرمی خیلی آدم مهربونی هستی برونگرایی قد بلندی داری موهات قهوه ای و صافه دوست داری پیش همه عزیز و محبوب باشی اعتماد بنفس متوسطی داری به احترام گذاشتن خیلی اهمیت میدی و اگه خلافشو میبینی نمیتونی تحمل کنی ازت انرژی مثبت میگیرم و کلا بچه ها رو خیلی دوست داری و حس میکنم که به هدفی که داری میرسی