2821
2789
عنوان

حس ششم

149 بازدید | 18 پست

کسی هست حس ششم اش قوی باشه ؟ میشه نظرتو بهم بگی حالم اصلا خوب نیست احساس میکنم افسردگی و حال بد گذشتم که همش ازش فرار میکردم دوباره برگشته همیشه دعوا دارم تو خونه و هیچ ایده ای از آینده ندارم خیلی عصبیم نظرتو میتونی درباره بگی لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس ششم امدی بگو من این ماه باردارم و یا کی و جنسیت و تعدا ‌😁😁😁😁😁😁😁😁

به نظرم یه دختر خدا بهت میده انشالله تا ۶ ماه دیگه من حس ششم برای دیگران خوبه فقط برای خودم کار نمیکنه🤣🤣

شخصیت من چجوریه حست راجب من و کراشم چیه ممنون♥️

پوستت تیره است با قد متوسط و موهای مجعد آرومی سعی میکنی به دیگران انرژی مثبت بدی اجتماعی هستی اما درون گرایی خیلی آدم مستقلی هستی خانوادت اولویت اولت هستن اما حس خوبی از کراشت ندارم احساساتش در حال نوسانه   

حالا کدوماش درست بود

از منم هرچی حس میکنی بگو گلم 😚

خیلی مردمی هستی خونگرمی خیلی آدم مهربونی هستی برونگرایی قد بلندی داری موهات قهوه ای و صافه دوست داری پیش همه عزیز و محبوب باشی اعتماد بنفس متوسطی داری به احترام گذاشتن خیلی اهمیت میدی و اگه خلافشو میبینی نمیتونی تحمل کنی ازت انرژی مثبت میگیرم و کلا بچه ها رو خیلی دوست داری و حس میکنم که به هدفی که داری میرسی

حالا کدوماش درست بود

به نظرم یه دختر خدا بهت میده انشالله تا ۶ ماه دیگه من حس ششم برای دیگران خوبه فقط برای خودم کار نمیک ...

عزیزدلم لطفا جواب منو هم بده. 

خصوصیاتم رو بگید و این وضعیتی که دارم کی درست میشه؟ 

مشهد و کربلا کی قسمتم میشه؟؟ 

به حاجتی که دارم میرسم؟؟ 

مشکل زندیگمون کی حل میشه؟

یازدهم تجربی🌼

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز