2777
2789
عنوان

خسته شدم

137 بازدید | 6 پست

بچه ها دلم میخواد طلاق بگیرم..ولی دلم‌نمیخواد مامان وبابام غصه بخورن...

شوهرم لجبازی.. نه دست به زن داره نه بد دهن ...

خیلی رفتارای خوبی داره..ولی لجبازه...خودش تصمیم‌میگیره وباید منم با هزار کلک وقربون صدقه راضی کنه..

یا

ده ها بار بهش میگم وقتی به تصمیمی روهنوز نگرفتیم توبه بقیه نگو میره میگه..حتی اسم بچه ای که نداریم..

الان ازشدت عصبانیت ازدستش وقتی دیدم باز پشت تلفن داره به کسی باز یه چیز دیگه میگه ازپیشش رفتم اومدم تواتاق چراغم خاموش کردم..بس عصبی شدم میاد میگه خانوم خوبی چیزی شده...؟ درحالی که میدونه چرا اومدم تواتاق خودش رومیزنه به اون راه..خستم کرده دیگه..هرروز کارش همین..هرچه قدر هم باهاش صحبت میکنم بازبون خوش هیچ فایده ای نداره ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بچه ای و بچه گونه رفتار میکنی  تو زندگی دنبال زیربغل ماری

چرا بچم؟؟

چرااینجوری میگین؟؟

من مشکلی قلبی داره ..شوهرم اینو میدونه..که نباید زود عصبی بشم..هزاران بار بهش گفتم مسائل زندگیمون روبرای کسی نگو..ولی میره میگه وکلی دردسر میشه ...حق ندارم عصبی بشم؟

تو تاپیک خانواده ی شوهرت بودم که دنبال این‌بودی که چرا با اینا رفت و امد ندارن و از این چرت و پرتااا . شوهرت از قبل میدونست بیمار قلبی هستی. ؟؟ سر هر چیزی به طلاق فکر نکن طلاق راه اخره و زندگی بعد طلاااق فوق العاده سخته پس بشین و منطقی از طریق مشاور مسکلاتتو حل کن 

تو تاپیک خانواده ی شوهرت بودم که دنبال این‌بودی که چرا با اینا رفت و امد ندارن و از این چرت و پرتااا ...

بله میدونه..ازهمون اول بهش گفتم...

عزیزم اون تاپیک چرت وپرت نبود..وقتی هیچکس بهت سرخانه ولی انتظار داشته باشند توهی مسافت راه دور  روخوانی جاده خطرناک بری وبیای زوره. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز