2777
2789
عنوان

دلایل طلاق. چیه ؟؟؟

258 بازدید | 13 پست

ک.  یک شوهر.  بی وجدان.      هم قصد اذیت کردن داشته باشه و مسولیتی نداشته باشه و طلاق نده 

من.  صبوری کردم. 

منو تنها میزاشت و. منم میتونستم تو شهر غریب. ک دور از دسترس خانوادم بود.م هزار تا پسر بیارم و.  خرج منو بدن و تفریح .. اما خدارشکر اینکاره. نبودم. 

مدت هات منو تنها میزاشت. شب روز.  باگریه و ترس.  می‌گذراندم یا باخوندن زیارت عاشورا 🥺

اذیتم میکرد. هم می‌گفت دوستت دارم و.     مدام با رفیق ها مشروب خوری ووو 

چ دلایلی واس ثابت کردن برا طلاق خوبه  

قصد ازدواج مجدد. ندارم فقد دلم میخاد از زندگیم بره 😔😔. میگ ک طلاق نمیدم و.   

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه داری گذشت کن، مادری کن و بخاطر بچه تحمل کن

بچه به خواست ما به این دنیا نمیاد، نذار بدون پدر یا مادر بزرگ بشه

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
اگر بچه داری گذشت کن، مادری کن و بخاطر بچه تحمل کن بچه به خواست ما به این دنیا نمیاد، نذار بدون پدر ...

All VM سوختم ساختم ۲۴سالم شد. طی این. دو سال خوردی ک دخترم دنیا اومد. پدری کردم در خققش.  مگ خرم.  بمونم. ب یک قدر نشناسی. ک. قمه داره و هزار کاره.   یک هزاری نمیدع بابا ارزش ندارع 

ببین عزیزم ب این چرت و پرتایی ک میگن ب خاطر بچت بمون گوش نده بچت اگ فقط با خودت باشه تو ی محیط آروم خیلی بهتره ک با جفتتون تو ی محیط سمی باشه... اون بچه گناهی نداره ک ار الان بخواد با روح و روانش بازی بشه ک قراره سایه ی پدر بی مسئولیت بالاسرش بلشه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
دخترم. متنفره از باباش 

بهتر راحت برو با بچت زندگی کن قرار نیس ک همیشه خودتو نابود کنی و روان اون بچه هم تا بزرگسالی بهم بریزی ک

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
اگر بچه داری گذشت کن، مادری کن و بخاطر بچه تحمل کن بچه به خواست ما به این دنیا نمیاد، نذار بدون پدر ...

از همون اول. پدر ندید.    منم خونه بابا بودم.  

اصلا مهرپدر.  ب دلش نیس. و نخواهد بود.   خونه بابا بهترم در آرامشم. حداقل.    سیلی نمی‌خورم 

بهتر راحت برو با بچت زندگی کن قرار نیس ک همیشه خودتو نابود کنی و روان اون بچه هم تا بزرگسالی بهم بری ...

اره. وجدانن داغونم داغون 🥺🥺🥺 کاش زود طلاق بگیرم همین 

از همون اول. پدر ندید.    منم خونه بابا بودم.   اصلا مهرپدر.  ب دلش نیس. ...

خدا کمکت کنه و هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام