2777
2789
عنوان

چند روز پیش شوهرم‌تو خیابون جلو مادرم‌کتکم زد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين جانور وحشي از وضعيت مادرتون خبر داشت و …. اميدوارم خدا كمكتون كنه اين وحشي يه سرطانه براي خانوا ...

شاید باورت نشه میدونم این مادر خدای نکرده بعد مرگش به ارامش نخواهد رسید چقدر سقط کرد تا خدا منو بهش داد

چقدر ناراحتم براش جون و مال و ابرومو میخوام‌فدای مادرم بکنم اونم همچین صحنه وحشتناکی رو تو میدون شهر دید 

یعنی درجا نفسش برید

ببین ما اگه الان بمیریم از این غم روا نیست خدایی؟ پوستمون کلفته هنوز زنده ایم الله اکبر

خیلی جالبه بابای خوبی ندارم دید بابام خوب نیست  پنهان‌ شدنی نبود  الان انقدر بابامو میز ...

اگه ردش میفته روی بدنت برو پزشکی قانونی 

رفتی تابحال ؟؟

دستش بشکنه 😤😤

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
شاید باورت نشه میدونم این مادر خدای نکرده بعد مرگش به ارامش نخواهد رسید چقدر سقط کرد تا خدا منو بهش ...

امروز مادرتون زجر كشيد

فردا بچه هاتون

و اين چرخه ادامه داره 

بجاي نااميدي و دلسوزي بيجا يه حركتي بكنيد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شاید باورت نشه میدونم این مادر خدای نکرده بعد مرگش به ارامش نخواهد رسید چقدر سقط کرد تا خدا منو بهش ...

یک‌چیزی بهت بگم 

مردها (بیشتر شون ) به محض اینکه بفهمن زن تحت هر شرایطی پای زندگی میمونه ، اسب شون رو میتازونن 

این سری سلیطه بازی در بیار 

برو پزشکی قانونی. بنشونش سر جاش 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
امروز مادرتون زجر كشيد فردا بچه هاتون و اين چرخه ادامه داره  بجاي نااميدي و دلسوزي بيجا يه ح ...

بچه نمیارم این ته توان و حرکتمه واقعاتوان جسمی ندارم چون پدرمم ادم خوبی نبود ... ولی ولی ولی تهش که رو تنم میفتاد کتک بزنه انقدر فشار نمیداد انقدر جگرم اب نمیشد انقدر طولانی نمیکشیدتنمو حتی دلم برا بابامم تنگ شده... فهمیدم باز منو دوست داشت...‌ حتی شده کم... 

بچه نمیارم این ته توان و حرکتمه واقعاتوان جسمی ندارم چون پدرمم ادم خوبی نبود ... ولی ولی ولی تهش که ...

الان مشخصه ناراحتي و نميتوني درست تصميم بگيري

وقتي بهتر شدي يه تصميم اساسي بگير بخاطر خودت و خانوادت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

احه قهر کرده بود پاهاشو تند کرد رفت :) 

والا یک چی بگم من کله خرم.منم تو کوچه چنان گازش میگرفتم گوشتش کنده بشه منم دو تا مشت میزدم موهاشو یقه اشو نمیدونم یک چیشو جر میدادم.ضمنا قهر هم باشه باید بگی فکر نکن منت میکشم ولی بیا بار رو تو بگیر زشته مرد دست خالی بره من بار بزنم‌.اینو قبل گفتنت باید بدونی اتوماتیک چرا میزاریددددددددد اینقدر مرد پرو بشه.ولله من خانوادم پشتم نیستن تازه شوهرمو پر میکنن