2777
2789
عنوان

چند روز پیش شوهرم‌تو خیابون جلو مادرم‌کتکم زد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 77 پست
اخه عزیزم ادم یه روز فیلم بازی کنه دو روز فیلم بازی کنه اکثرا تو سایت ازدواج سنتی دارن یه روز خواستگ ...

خوب آره منم همبنو میگم اگه یه مدت قبل ازدواج با طرف باشی مطمئنا اخلاقش تاحدودی دستت میاد من خیلی وقتا توهمین نب نی سایت دیدم خیلیا گفتن دوس پسرشون اخلاقای بدی داره ولی چون دوسش دارن نمیتونن ازش جدا شن

اخه عزیزم ادم یه روز فیلم بازی کنه دو روز فیلم بازی کنه اکثرا تو سایت ازدواج سنتی دارن یه روز خواستگ ...

من رفتم مشاور ازدواج معروف و کار درست‌

گفتم اقای دکتر بنظرت این فیلم بازی نمیکنه 

گفت من تاحالا ندیدم کسی بتونه انقدر خوب فیلم بازی کنه این شوهرت عاااالیه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه بابای خوبی ندارم دید بابام خوب نیست  پنهان‌ شدنی نبود  الان انقدر بابامو میز ...

😥😥بمیرم عزیزم نه از بابا شانس آوردی نه از شوهر خدا کنه شوهرت سرش به سنگ بخوره ادم بشه خیلی سخته سریک زندگیت دست بزن داشته باشه و بد باشه

اونکه میگه من پیامبر بودم شماها بدم کردین من عالی و بی نقص!

هه عین شوهر من

دست بزن داره منم وسط پیاده رو بین کلی جمعیت کتک خوردم

اونم  میگه من عالیم تو و خانوادت این‌جوریم کردین 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
ببین باورت میشه بخاطر مادرم مردم اون گلوله های اشکشو دیدم جیگرم کباب شد حالم خوب نیست

چقد درکت میکنم 

الان بیشتر از کتکی ک خوردی از دل مادرت میسوزی 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

اين جانور وحشي از وضعيت مادرتون خبر داشت و ….

اميدوارم خدا كمكتون كنه اين وحشي يه سرطانه براي خانوادتون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤