2777
2789
عنوان

😁مخ زنی

344 بازدید | 18 پست

چطوری یه پسری رو که بی احساسه و نسبتا سرد مغرور و دیونه و عاشق خودمون کنیممم نمیدونم باش سرد باشم یا گرم یا مثلا زیاد قربون صدقش برم یا نههه؟  البته بهم ابرار احساس کرده و گفته براش مهمم و بهم ثابت شده ولی میخام عاشقم شهههه😍🥰

تعداد رای : 11
نظرسنجی
سرد باش
1
9%
بهش بفهمون عاشقشی
1
9%
ندونه عاشقشی بهترع
4
36%
متعادل باش و معمولی
5
45%
خب اگه دوستت داشته باشه خودش یه علائمی هایی نشون میده

نشون داده حتی دیگع به زبونم اورده ولی میخام عاشقممم بشه😐 فرا تر از دوست داشتن میخام همش مثلا پبگیرم بشه هی پیام بده و اینا نظرت چیه چند روز غیب بشم بش پیام ندم بگم سرم شلوغه سرد نمیشه؟؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نشون داده حتی دیگع به زبونم اورده ولی میخام عاشقممم بشه😐 فرا تر از دوست داشتن میخام همش مثلا پبگیرم ...

ی مدت غیب شی خیلی کار مزخرفیع

و اینکه اگرم حسی از این بابت ازت بگیره، یا بیشتر شع، فیک محضه، خودت میدونی دیگه🙃

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
چجوری تشنش بزارم اگه از این سیاست ها بلدی بم یاد بده🥲❤

محبت کن

ازش تعریف کن و این داستانا

ولی جوری نباشه که زده شه

جوری باشه که مثلا هر روز دلش بخواد بهش محبت کنی😂با دست پس بزن با پا پیش بکش

ی مدت غیب شی خیلی کار مزخرفیع و اینکه اگرم حسی از این بابت ازت بگیره، یا بیشتر شع، فیک محضه، خودت م ...

اهومممم راست میگیـــــــــ یه بار برا ۳ روز نبودم بهش پیام ندادم اخر خودش پیام داده بود بیچاره هم فکرش پیش من بود از داربست افتاده بود پایین🤣🤣 بعد بم گفت بی وفا

اهومممم راست میگیـــــــــ یه بار برا ۳ روز نبودم بهش پیام ندادم اخر خودش پیام داده بود بیچاره هم فک ...

روش خوبی نیست کلا 

ی حس فیک بوجود میاد، از خودم نمیگم،  درموردش کلیپ وحرف های دیدم و شنیدم... 

خودت باش خلاصه، بهتره عاشق خودت شه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

وقتی بهت پیام میده زیاد صحبت نکن جملات طولانی به کار نبر زودتر از اون خداحافظی کن ینی بذار اون شروع کننده پیام باشه ولی تو تمومش کن

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂