2789
عنوان

خیار 😂😋

1114 بازدید | 27 پست

سلام من ی سوال داشتم شنیدم خوردن خیار برا پوست خیلی خوبه حالا من معده ام نمیتونه بیشتر از ی دونه خیار بخورم چون رفلاکس دارم اذیت میشم میخواستم آب خیار بخورم 🤭😂 بنظرتون روزی ب لیوان خطرناک نیس مثلاً سردی باشه یا مشکلی ندارع

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ فرقی کرد ؟؟

آخه من رفلاکس دارم کلا میوه درسته اذیت ام می‌کنه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
خیار رو بزار فریزر بعد بزن به صورتت

آخه شنیدم خوردنش از داخل بدن رو هیدارته می‌کنه من ب شدت پوستم خشکه

خب این شد حسن کچل ،  کچل حسن  خیارو بمال به پوست صورتتت هفته ای سه بار

😂😂 میگم میوه درسته اذیت ام می‌کنه می‌دونی درسته م میخورم احساس خفگی میکنم امتحان کردم دکتر هم گفته قطعاً باید آب میوه رو بخوری 

ولی مرسی ❤️😘

برا پوست میزارن روش نمی خورن

شنیدم میگن بخوری بهتره

آخه شنیدم خوردنش از داخل بدن رو هیدارته می‌کنه من ب شدت پوستم خشکه

داری اشتباه میزنی 😐

هیدارته شدن میخوای ، خب روزی ۸ لیوان آب بخور مایعات زیاد بخور 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی