2777
2789
عنوان

لطفا بیاین طبق شرایطم میتونم....

49 بازدید | 5 پست

من 3 ساله دارم داروسازی میخونم.

بعد استاد ها گفتن درست خوبه میتونی اپلای بشی

و من ی تحقیق گروهی انجام دادم که از نظر استاد هام میتونم باهاش برم خارج ادامه تحصیل

و اضافه کنم که هر کشوری بری هر ماه ی پولی برای هزینه زندگی خوراکو....میدن

بعد اگه تو ی اتاق بری با ی نفر دیگه هم زندگی کنی برا تحصیل پول بیشتری میدن

اگ تک نفره زندگی کنی کمتر پول میدن

بعد از یه طرف خوب با یکی که شانسی میوفتم معلوم نیست غذاش چیه،کجائیه،اصن خانومه اقاست،و شاید های دیگه....

از یه طرفی میترسم تنها تو اتاق از پس خودم بر نیام

حالا شما بگین من کدوم اتاق برم🤔و اینکه اصلن خوبه برم؟☄

نمراتمم خوبه از نظر استاد ها🍀

بعد خب همسرمم که بخواد بیاد نمیتونه تحصیلی بیاد چیکار کنم همسرمم که نمیتونه ایران بمونه میگه نه ماشینو خونرو میفروشم میام باهات😐خب اخه نمی تونه تو اتاق دانشجویی بیادد که🤦🏻‍♀️

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

بیشتر پرس و جو کن  خیلی دقت کنید اول برید برای فروختن ماشین و خونه عجله نکنید  

سعی کن با کسی که اونجا زندگی می‌کنه  دوستی آشنایی کسی تماس بگیری پرس و جو کنی 

در ظاهر خیلی خوبه ولی قطعا آسان نیست  این به شما و همسرتون بستگی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم کشور میخوای اپلای بدی؟

کانادا یا آلمان چون آلمانیم بلدم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
بیشتر پرس و جو کن  خیلی دقت کنید اول برید برای فروختن ماشین و خونه عجله نکنید   سعی کن با ...

اخه کسی نیست اونجا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز