2777
2789
عنوان

تا حالا نوبت انلاین گرفتین؟

345 بازدید | 11 پست

خانما من امروز از تورج رشیدی نوبت انلاین گرفتم و پول از حسابم کسر شد

ولی اس ام اس تایید نوبت نیومد

البته سایت خود تورج رشیدی هست

ولی چرا تایید نوبت نیومد

الان رفتم دیدم هنوز اون تایمی که من نوبت گرفتم خالیه ینی خط نزدن روش

شماره شون نیست تماس بگیرید ؟ 

شاید سیستمش اینجوری نیست ک بعدش اس ام اس بفرستن 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلفن تماس  نداره؟

تو سایت بگردید شماره شو پیدا کنید فردا زنگ بزنید بگید بررسی کنن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
شماره شون نیست تماس بگیرید ؟  شاید سیستمش اینجوری نیست ک بعدش اس ام اس بفرستن

نه تو خود سایت نوشتن اس ام اس میاد

الان تعطیلن بخاطر اربعین

ولی اس ام اس اومد ک این مبلغ از طرف مطب دکتر رشیدی از حساب شما کسر شد

گرفتم،به نظرم یه کد تایید اومد،فردا که رفتم مطب گفتم نو بت انلاین گرفتم گفت باشه گفتم کد تایید گفت لازم نیست،جالبه همون ساعت کلی هم نوبت تلفنی داده بودن این وسط فقط هزاری من سوخت😁

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

گرفتم،به نظرم یه کد تایید اومد،فردا که رفتم مطب گفتم نو بت انلاین گرفتم گفت باشه گفتم کد تایید گفت ل ...

برامن کد تایید نیومد

فقط اس ام اس کسر از حساب از طرف دکتر رشیدی اومد🥺😭اینا اصلا تلفنی نمیدن

برامن کد تایید نیومد فقط اس ام اس کسر از حساب از طرف دکتر رشیدی اومد🥺😭اینا اصلا تلفنی نمیدن

همون ساعت که نوبت گرفتی برو،فقط پیامک رو پاک نکن،این که میگی همون ساعت خالی داره برای منم پیش اومده خودم برداشتم این هست هر نیم ساعت رو به دو سه نفر میدن ،مطمئن نیستم البته

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷