2777
2789
عنوان

کاش...

127 بازدید | 13 پست

کاش بچع دار نشید وقتی بلد نیستین پدر مادر و تکیه گاه باشین...🥀

کاش بچع دار نشین وقتی عاطفه ندارید

کاش بچه دار نشین وقتی اخلاقتون انقد بده ک باعث میشه بچه یه عمر زجر بکشه🙂💔

کاش بچه دار نشین وقتی میدونین بلد نیستین ارامش فراهم کنین

کاش ظلم نکنید در حق یه بچه بی گناه🙂

بهترین تاپیکی بود که توی این چند روز دیدم... 

کاش همه مادر ها و پدر ها این تاپیک رو ببینن. 

این تاپیک حرف دل خیلی از بچه هاست 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد موافقم باهات بچه مسیولیت داره 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

مثل پدرم...💔

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

قربونت بشم ک🥲

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

ایییین تاپیک بایییید پربازدید باشه ب جون خودم

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
از بغض دارم خفه میشم🥀

راحت باش گریه کن. گاهی اوقات آدم فقط با گریه خالی میشه... 

منم دلم از پدر و مادرم خون عه ولی خب چه کنم. 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"
راحت باش گریه کن. گاهی اوقات آدم فقط با گریه خالی میشه...  منم دلم از پدر و مادرم خون عه ولی خ ...

من ی عمره گریه میکنم🥀ی مدت نمیتونستم گریه کنم فقط میریختم تو خودم

امروز یجوری شد ک دیگ نتونستم جلو خودمو بگیرم

من ی عمره گریه میکنم🥀ی مدت نمیتونستم گریه کنم فقط میریختم تو خودم امروز یجوری شد ک دیگ نتونستم جلو ...

هعی، بعضی ها فقط بخاطر چند دقیقه لذت باعث میشن یه انسان به وجود بیاد و آینده اش تباه بشه، خیلی ها جلوگیری نمیکنن و فکر میکنن بچه دار شدن هنره ولی نه، بچه بزرگ کردن هنره 

مادر پدر بودن هنره🥀💔

آره اما اینا فقط مارو به وجود آوردن، دیگه کاری نکردن 

مادری نکردن پدری نکردن. 

فقط لذت بردن و بس...