2777
2789
عنوان

اونایی که جوش میزنند ی لحظه بیاند

121 بازدید | 17 پست

بچها من چند ماه پیش رفتم پاکسازی هیچ جوشی هم نداشتم با محصولات لدروا پاکسازی کرد با مزخرف ترین محصولات ک بعدن متوجه شدم الان جوش های دردناکی میزنم قرمز رنگ دکترم رفتم ولی ۲ماهه هنوز درگیرشم ۱سال پیش راکوتانم خوردم واقعن نمیدونم چیکار کنم روتین هم میرم ولی همچنان سمت چپ صورتم جوش هایی میزنه زیر پوستی دردناک

ببین منم یه محصول افتضاح زدم پوستم مثله شماشد هرررکار کردم خوب نشد تا اینکه سرکه سیب زدم روزی یه بار به مدت چند هفته کم کم خوب شد

تاقبل از درآغوش کشیدنش گمان میکردم زندگی فقط زنده بودن است💜🦋⁦♥️⁩ یه صلوات مهمونم میکنی رفیق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی رو صورتم حساسم واس همین ب جز بند انداختن هیچ کاری رو صورتم نمیکنم.. فوبیا دارم میترسم جوش ها ...

رفتم ارایشگاه با صورتم این کارا کرد کاش یکم وجدان داشتند

دیگ حتی ابروهامم نمیرم پیشش خودم تمیز میکنم

۲۲

تا زیر 25 سالگی جوش زدن عادیه. میتونه مربوط به نوع غذایی هم که میخورین باشه.

فقط باید دقت کنید که به جوشهاتون دست نزنید و صورتتون رو تمیز نگهدارید.

روزی سه بار صورتتون رو با صابون گلیسرینه بشورید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
تا زیر 25 سالگی جوش زدن عادیه. میتونه مربوط به نوع غذایی هم که میخورین باشه. فقط باید دقت کنید که ب ...

همه چیما رعایتدمیکنم حتی نوع غذا خوردنما از فوم شستشو استفاده میکنم اما همچنان جوش

تا زیر 25 سالگی جوش زدن عادیه. میتونه مربوط به نوع غذایی هم که میخورین باشه. فقط باید دقت کنید که ب ...

جوش زدن که همیشگیه سن مشخص نداره.

صورت رو هم باید ۲ بار در روز اونم با شوینده مخصوص پوست صورت شست، صابون مضره.

همه چیما رعایتدمیکنم حتی نوع غذا خوردنما از فوم شستشو استفاده میکنم اما همچنان جوش

یه مدت اینطوریه تا دوره خودشو رد کنه ولی اگه رعایت نکنید پخش میشه و بقیه صورتتون رو هم درگیر میکنه. جاشم میمونه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
جوش زدن که همیشگیه سن مشخص نداره. صورت رو هم باید ۲ بار در روز اونم با شوینده مخصوص پوست صورت شست، ...

همیشگی نیست من نوجوانی جوشهای قرمز بزرگی میزدم بعد مدتی تموم شد.

عمری هم هست با صابون گلیسرینه صورتمو میشورم و ضرری ندیدم.

منم جوش می زدم بدبختی جاشم می موند ولی الان نزدیک دو ماه هر روز دوبار ماساژ یخ میدم یه بار بعد باشگاه که میام خونه یه بار قبل خواب الان دو ماه دریق از یک عدد جوش خودمم یه دستگاه میکرودرم خانگی خریدم هفته ای یک بار استفاده می کنم