2777
2789

خدایا خسته شدم... مگه چن سالمه۱۹...تمام هم کلاسیام همسن من یا بچه دوم شونو آوردن... یا تو عقدن... من دوس داشتم ادامه تحصیل بدم خدا بخواد امسال دانشگاه میرم.. از حرفای اطرافیانم خسته شدم... ک غیر مستقیم مدام میگن ترسیدی😑.. دختر خاله هام مسخرم میکنن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرفشون گوش نکن

من 20 سالگی ازدواج کردم

اونموقع درکم از زندگی این نبود. دنبال یه شوهر خوب و خوش اخلاق بودم پول و مادیات برام مهم نبود

نمیدونستم مرد خوش اخلاق وقتی بی پول بشه نه تو اعصاب زندگی داری نه اون

اگه الان که 29 سالمه ازدواج میکردم قطعا دیدم یه چیز دیگه بود

واقعیت زندگی رو فهمیده بودم

بی خیال حرف دیگران اگه هدف داری واسش تلاش کن. 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

اون وقت اگه یه دختر نخواد ازدواج کنه مگه چیکارش میکنن؟

حرف اونا اندازه ی نصف سر سوزن هم برات کوچیک ترین اهمیتی نداشته باشه چون واقعاا ادم هرجوری که باشه یه سری هستن که بخوان تیکه بندازن و اذیت کنن...

اگه دوس داری پیشرفت کنی به حرفشون اهمیت نده، درستو بخون

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️