2777
2789

صدقه بده و فکر منفی نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدقه بده و فکر منفی نکن

صدقه که پول نقد ندارم ولی تو اپلیکیش امام رضا یه بخش هست نذورات برای بیمارستان امام رضا پول واریز کردم الان ولی کم بود😔 من میترسم تعبیرش رفتم گوگل کردم بد بود وااای

شب بیستم ماه قمری ،خواب باطله . نگران نباش 

اما هر وقت خواب بد دیدی به طرف چپ برگرد و سه بار سوره قدر بخون تا  ان شاءالله اثرش از بین بره

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
شب بیستم ماه قمری ،خواب باطله . نگران نباش  اما هر وقت خواب بد دیدی به طرف چپ برگرد و سه بار س ...

وااقعاااااا؟ خدا کنه

یه اتفاقی افتاده که من چند روزه خواب آشفته میبینم البته بعد اذان که اونقد قاطی پاطیم هست که میدونم تعبیری نداره ولی این یکی واضح و قبل اذان بود😭😭😭

صدقه که پول نقد ندارم ولی تو اپلیکیش امام رضا یه بخش هست نذورات برای بیمارستان امام رضا پول واریز کر ...

عزیزم منفی فکر نکن و ذهنتو درگیر خوابت نکن

با این افکار روزتو خراب میکنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
وااقعاااااا؟ خدا کنه یه اتفاقی افتاده که من چند روزه خواب آشفته میبینم البته بعد اذان که اونقد قاطی ...

خواب ، معمولا بزرگنمایی حوادثه . معمولا تعبیرش به اندازه خود خواب هولناک نیست 

ولی شب بیستم و بیست و یکم خواب باطله . 

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین