خانما من تو شهرستان دور افتاده تنها موندم و حتی یه آشنا هم تواین شهر نداریم شوهرم تا ۱۲ شب سرکاره ، منو بجه های سه سالم همیشه تنهاییم ، پارکی چیزیم نیست اطرافمون ، خونه هم آپارتمانه، از جندوقت دیگه هم هوا روبه سردی میره مریضی و آنفلانزا بیشتر میشه، دلم به حال بچه هام خیلییییی میسوزه چیکار کنم تو خونه افسردگی نگیرن؟؟؟😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو یه جایی افتادم ک هیشکی رو ندارم هیچ امکاناتی هم نیست شوهرمم اکثر وقتا سرکاره یه خونه کوچیک داغون ولی چه کنم با دخترم بازی میکنم تا اون مثل من افسردگی نگیره نقاشی میکشیم کتاب میخونیم کارتون میذارم براش.. میرقصیم با هم با اسباب بازیاش بازی میکنیم عصرا هم یکی دوساعتی میبرمش درحیاط بدو بدو میکنه یا سوپری سرکوچه براش بستنی میخرم برمیگردیم طفلک با همین چیزای کوچیک دلش خوشه
عزیزم پابه پاش بچه میشم بهش سخت نمیگیرم ک خونه رو کثیف کردی وسایلو بهم زدی با پشتی ها براش خونه درست میکنم توش بازی میکنه کلی کیف میکنه رنگ انگشتی براش خریدم میبرمش حمام رو دیوار نقاشی میکشه خودمم حواسم بهش هست خاک بهداشتی خریدم تو خونه یه سفره یکبارمصرف میندازم و کلی خاک بازی میکنه و سرگرمه ..پفیلا درست میکنیم و فیلم میبینیم لباسا رو باهم تا میزنیم باهم کیک درست میکنیم کتاب و قصه میخونم با عروسکاش نمایش بازی میکنم آهنگ میزارم بازی میکنه ..من شرایط سختی دارم ولی مجبورم بخاطر دخترم سرپا باشم