2777
2789
عنوان

با پدرم درباره اعتیادش حرف زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست
منو که نمیتونی معتاد کنی به این بچه مچه ها گفتم هواسشون باشه😂😂 حالا جدی چرا از مواد فروشه دفاع کر ...

نه بابا چرا بخوام معتاد کنم اونم تو سایت 😂😂

اخه مواد فروشا بی گناهن نگین تورو خدا 😕 تورو خدا نفرین نکنین اهتون میگیره مارو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر زیادی باید داشته باشید برای ترکش

ممکنه بگه ترک کردم بعد از دوماه ببینید دوباره دچارش

اگر توی خونه کسی رو دارید مثلا داداش وقتی حالش بد میشه مراقبش باشه بتونه جاری کنه کاره نامعقولی انجام نده،توی خونه ترک کنه

اما توی دستشویی ام میره باید هوشیار باشید تایم زیادی تره بوی خاصی نیاد و ‌....

چند وقته شک کردید بعش؟

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
صبر زیادی باید داشته باشید برای ترکش ممکنه بگه ترک کردم بعد از دوماه ببینید دوباره دچارش اگر توی خ ...

شک نکردیم دیگه مطمعنیم چون پیدا مردیم, از بچگی ما معتاد بوده ولی ما خبر نداشتیم اصلا, الان شاید شش ماه باشه فهمیدیم, دیر اقدام کردیم متاسفانه چون شک داشتیم شیشه باشه فمر میکردیم فقط تریاک, ولی سه روز فهمیدیم که شیشس

برای سلامتی امام زمان صلوات
شک نکردیم دیگه مطمعنیم چون پیدا مردیم, از بچگی ما معتاد بوده ولی ما خبر نداشتیم اصلا, الان شاید شش م ...

پس خیلی سخته مسیرتون،احتمالا کمپ موثر تره براش چون عادت کرده بدنش به مصرف آذین میشه اگه تو خونه باشه پیدا میکنه باز

اول خودشون بپدیرن باید ترک کنن بعد اقدام کنید

خیلی همراهش باشید 

بعد از ترک مراقبت‌ها تا یکی دو سال باید همچنان باشه

امیدوارم سلامت بشن.

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده