2789
عنوان

ایا من حساسم ؟؟؟

123 بازدید | 15 پست

الان ۱ سالو نیمه ک عقدیم هربار خونواده شوهرم میگن اینو نگو اونو بگو حالا اینا هست و اینا به کنار اما بهم میگن تنها خونه اون نرو و امشب زنعمو شوهرم بهم گفت بیا خونمون زنعموی شوهرم ۲۷.۸ سالشع و یه پسر ۷ ساله هم داره.گفت عروس هلندی گرفتیم و منم کلی ذوق کردم چون عاشق حیونام گفت بیا حتما یروز خونمون عمو سرکاره منم گفتم چشم حتما شوهرمم گفت باشه برو اما بعد مادرشوهرم گفت خواستی بری باخودم برو بعدم پیام داد ک بابا(ینی پدرشوهرم)گفته که من تنهای جای نره.ینی چه مگه من بچم که واسم تعیین تکلیف میکنن همشم تو جمع میگن باکی بشین باکی حرف بزن حرف نزن.انگار من زندانیه اونام میخاسم فرداباشوهرم حرف بزنم نمیدونم اینکارو بکنم یا نه

واه به خانواده شوهرت چه ربطی داره؟؟

تو هرکاری دوس داری انجام بده با هرکی دلت میخواد بگرد این چیزا فقط شوهرت حق دخالت و نظر داره نه اونا

یکاری کن که برا همیشه نتونن دخالت کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما با فامیل رابطشون خوب نیست میترسن پشت سرشون حرف بزنن .یا اینکه میترسن شما و اونا بر علیه مادر شوهر پدرشوهرتون دست به یکی کنید .منم با همچین مریض هایی یه مدت زندگی کردم و اتفاقا طلاقمون هم سر همین حرفا بود 

حق داری عزیزم منم بدم میاد کسی واسم تعیین تکلیف کنه 

ولی تز ی زاویه ی دیگه هم بخوای نگاه کنی اونا فامیلشون رو بهتر از تو‌میشناسن شاید ی چیزی میدونن ک‌میگن

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

حتما با فامیل رابطشون خوب نیست میترسن پشت سرشون حرف بزنن .یا اینکه میترسن شما و اونا بر علیه مادر شو ...

از این چیزا ک میترسن اما رابطشون خوبه با فامیل فقط منو هی دست به دست میکنن و امرو نهی.گمونم باید با شوهرم حسابی حرف بزنم اخه ادم سبک میشه این چ طرز برخورده 

حق داری عزیزم منم بدم میاد کسی واسم تعیین تکلیف کنه  ولی تز ی زاویه ی دیگه هم بخوای نگاه کنی&n ...

نمیدونم بخدا میترسم بعدا توزندگیمون اینجوری دخالت کنن بگن کجا برین کجا نرین 

دقیقا زندونی  واژه درستش ارایشگاه نرو مو رنگ نکن باشگاه نرو  خرید نکن رستوران نرین&n ...

شمال رفته بودیم میخاستیم پالاگلایدرسوارشیم گفت نفری ۵۰۰ شوهرم گفت میبرمت بیا بریم مادرشوهرمم دوسه بار زنگش زد که گرونه نرین ماام رفتیم.لجم گرفته بود

دقیقا زندونی  واژه درستش ارایشگاه نرو مو رنگ نکن باشگاه نرو  خرید نکن رستوران نرین&n ...

ولی اینم بگم من خودم خیلی بفکر جیبشم خودمم گفتم نریم خودش دلش خواست ببرتم 

نمیدونم بخدا میترسم بعدا توزندگیمون اینجوری دخالت کنن بگن کجا برین کجا نرین 

اره دقیقا درک میکنم چی میگی حق داری 

منم تو عقدم اینجوری بودم بدم میومد ک بهم مبگفتن سعی کن رابطه نداشته باشی صمیمی نشی

بعد چندوقت ک باهاشون درارتباط بودم دیدم وای خونواده شوهرم ی چیزی میدونستن ک گفتن کاملا پشیمونم شدم از ارتباط باهاشون طوری ک شماره هاشونو پاک کردم هنوز ک هنوزه دیگه فقط درحد سلام علیک باهاشون درارتباطم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

چیکار کنم کفری شدم اخه چرا اینقدر گیر میدن 

عزیزم موضوع با شوهرت درمیون بزار اگه دوست ندارن بری خونه عمو شوهرت یا هرکدوم از فامیلشون نرو یا کم برو شاید میونشون خوب نیست حالا هرچی ولی اگه برا بیرون رفتن رفت و امدت و رفتارت هرچیزیت با بقبه نظر میدن میگن ایطور باش اینکار نکن حتما با شوهرت درمیون بزار چون واقعا اونا حق ندارن درمورد کوچک ترین چیزتم نظر بدن و حرف بزنن

اینارو میگم تا اگه دو روز دیگه عروسی کردین هر دقیقه مادر شوهر یا پدرشوهرت نیان بگن ایطور کن اونطوری کن اعصابت بهم بریزن

عزیزم موضوع با شوهرت درمیون بزار اگه دوست ندارن بری خونه عمو شوهرت یا هرکدوم از فامیلشون نرو یا کم ب ...

مرسی عزیزم خیلی بهم کمک کرد نظرت ممنون که بی تفاوت رد نشدی از تاپیکم

اره دقیقا درک میکنم چی میگی حق داری  منم تو عقدم اینجوری بودم بدم میومد ک بهم مبگفتن سعی کن را ...

عزیزم خیلی ممنونم از نظرت خیلی واقعا ارومم کردی و بهم کمک کردی عاقلانه فکر کنم ممنون که بی تفاوت رد نشدی از تاپیکم