2777
2789
عنوان

نی نی ۴ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 43 پست
یعنی تو این میخوابید تاصبح؟! ابن که مثل صندلیه.

هم  شبیه تختخوابه   هم تاب 

بچه مو میزاشتم داخلش میخوابید .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم  شبیه تختخوابه   هم تاب  بچه مو میزاشتم داخلش میخوابید .‌

اهان پشتش صاف میشه؟

من خودم تاب درست کردم ولی همش خودشو میخواد پرت بکنه بیزون ازش بچتون اینجوری نبود؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اهان پشتش صاف میشه؟ من خودم تاب درست کردم ولی همش خودشو میخواد پرت بکنه بیزون ازش بچتون اینجوری نبو ...

اره بچتو بزار میبینی صاف میشه هنوز من یه بالشت کوچلو هم میزاشتم . نگاه کنی کمربند داره ایمنی .‌میبیندیش بعد دراز کشیدن . زیر تاب من پتو هم انداخته بودم که خدای ناکرده افتاد بیفته رو پتو .

البته خدارو شکر این اتفاق پیش نیومد .‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره بچتو بزار میبینی صاف میشه هنوز من یه بالشت کوچلو هم میزاشتم . نگاه کنی کمربند داره ایمنی .‌میبین ...

باور کن منم این کارا رو میکنم با روسری هم بستم ولی هی خودشو اویزون میکنه حیف عکسشو ندارم الان،از کجا خریدی؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
باور کن منم این کارا رو میکنم با روسری هم بستم ولی هی خودشو اویزون میکنه حیف عکسشو ندارم الان،از کجا ...

از سیسمونی فروشا خریده بودم .

بچه منم از تاب خودشو اویزون میکرد .‌اما توی این دراز میکشید کمربند شو  میبستم راحت میخوابید .‌

از سیسمونی فروشا خریده بودم . بچه منم از تاب خودشو اویزون میکرد .‌اما توی این دراز میکشید کمربند شو ...

مرسی عزیزم

دختر من دیگه توی کالسکه هم نمی مونه. موندم چکار کنم. الان خونه رو توی سرش گرفته. بغل باباشه داره میچ ...

سلام عزیزم تو یه جا دیدم اطلاعاتت دز مورد ریزش مو خوبه عزیزم من دوتا سوال دارم بهترین قرص یا مکمل یا هرچی برای ریزش مو و رشدش چیه

بعداینکه این قرص های تقویتی مو باعث کم شدن تاثیر لیزر نمیشه؟ 

سلام عزیزم تو یه جا دیدم اطلاعاتت دز مورد ریزش مو خوبه عزیزم من دوتا سوال دارم بهترین قرص یا مکمل یا ...

سلام.من هیربرست میخوردم الان نمیدونم هست یانه. از زمانیکه نصمیم گرفتم باردار بشم دیگه نخوردم،بیشتر از یکساله. منم لیزر کردم فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه

سلام.من هیربرست میخوردم الان نمیدونم هست یانه. از زمانیکه نصمیم گرفتم باردار بشم دیگه نخوردم،بیشتر ا ...

یعنی همزمان با لیزر زیتک این چیزا خوردی موهات برنگشت یا تاثیز لیزر کم کنه؟ زینک هم خوبه؟

یعنی همزمان با لیزر زیتک این چیزا خوردی موهات برنگشت یا تاثیز لیزر کم کنه؟ زینک هم خوبه؟

همزمان نخوردم لیزر چند سال قبل انجام دادم 

زینک نخوردم تا حالا. ولی فکر میکنم کافی نیست و مو خیبی سخت درمان میشه ریزشش.