2777
2789
عنوان

نی نی ۴ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی هنوز گریه میکنه؟

من بچم چهارماهشه ..گاهی اینقد گریه میکنه میزارمش تو کالسکه اش تو خونه میچرخونمش تا خواب بره...🥴

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من بچم چهارماهشه ..گاهی اینقد گریه میکنه میزارمش تو کالسکه اش تو خونه میچرخونمش تا خواب بره...🥴

دختر من دیگه توی کالسکه هم نمی مونه. موندم چکار کنم. الان خونه رو توی سرش گرفته. بغل باباشه داره میچرخونه. منم قبلش هر کاری بگی کردم. موندم به خدا

دارو میدم. دیگه تموم شده امپرازولش. دکتر میگفت کافیه حالا موندم خودم بگیرم دوباره بهش بدم یا نه

ببر دکتر شاید بگه عوض کنی یا همونو بدی،پسر من ۹ ماهشه هنوزم درگیرم حتی اگه بالا نمیارن دلیل بر این نیس خوب شده باشن

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
تاب نه .  تاب گهواره ای ‌ من گفتم تا دوسالگیش بدید . دادن .  و من از ۴ ماهگی تا دو سالگی ...

میشه عکسشو بذاری؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
حساسیت به چی. چطور متوجه شدین؟

خیلی چیزا تخم مرغ ماهی بادوم لبنیات کمی ازین موارد رو من تست میکردم شب اذیت میکرد 

بدنش مثلا روی ساق پاش پوست های فلسی مانند داشت 

البته نزدیکه یک سال شد تست حساسیت ازش گرفتیم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بازم میبرمش. انقدر این ۴ماه رفتیم دکتر که دیگه ما رو میشناسه🤕

میدونم عزیزم خودمم درگیرم خیلی سخته

دختر من دیگه توی کالسکه هم نمی مونه. موندم چکار کنم. الان خونه رو توی سرش گرفته. بغل باباشه داره میچ ...

آره حق داری ...خیلی سخته خدا خودش کمکمون کنه...⁦☹️⁩

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
دخترم غذا نمیخوره، الان فقط شیر خودمه

خب شیر شما مهم هست دیگه شما  نوشتین  بچه ۴ ماهه منم فهمیدم 

باید رژیم بگیرید چون بچه هایی هم که رفلاکس دارند بیشترشون به لبنیات حساسیت دارند سرچ کنین خیلی چیزا رو شما نباید بخورید

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍