2777
2789
عنوان

کسب و کار

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
پیج نزده درو همسایه میفروشه چون محلشون همه همو میشناسن بعد بیشتر محصولات مراقبت از پوست میاره میگ خی ...

اوهوم عزیزم پس دایره ادمای اطرافش زیاذع برای همین

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم یکسال... ولی ناامید نشد

واقعا سخته اینستا به درامد برسونی پیج رو خیلی..... ادم نا امید میکنه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

به نظر من بهترین کار اون کاریه که اولا انلاین باشه چون چوبخوری نداره نمیخاد معطل مغازه و هزینه زیاد بشی و اینکه یا با پول خیلی کم یا بدون پول شروع بشه تا همه بتونن استفاده کنن من خودم بدون یک ریال شروع کردم وخیلیم راضیم کار من اینجوریه که موقعیت های cpa  رو شکار میکنم حالا cpa چی هست برای مثال دیروز یه کار جدید انجام دادم که مربوط به ثبت نام در یک بانک مجازی ایرانی کاملا معتبر بود که زیر مجموعه بانک گردشگری هست و خیلی راحت 200 تومن پول به حسابم واریز کرد حوصلم نمیشه بیشتر از این توضیح بدم لینک مقاله ای که ازش یادگرفتم اینجا میزارم خواستید شما هم استفاده کنید فقط دقت کنید مو به مو چیزی که گفته انجام بدید 

لینک مقاله:https://vrgl.ir/7E5qa