میاید بگید خودتون یا زنای اطرافتون تو پیج اینستا تو جامعه چه کار و بیزنسی داشتن که موفق شدن؟؟ لطفا بگید خودتون کارتون چیه و درآمدتون چقدره من عاشق کار و ایده های جدیدم 🥺😍
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
خواهرم لباس از بندر میاره تهران میفروشه درآمدش عالیه
البته خیلی باید زرنگ باشی
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
زنگ بزنید به مدارس خصوصی تحصیلاتتون رو بگید و بگید قصد تدریس داریدمطالعه کنید و برید حتی شده اوایل به صورت کارآموز
میگن نیرو کمه خیلیهاشون پذیرش دارن
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
خواهرم لباس از بندر میاره تهران میفروشه درآمدش عالیه البته خیلی باید زرنگ باشی
از کدوم بندر؟ لباس بندری یا عادی؟ توی خونه پیج یا مغازع؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
زنگ بزنید به مدارس خصوصی تحصیلاتتون رو بگید و بگید قصد تدریس داریدمطالعه کنید و برید حتی شده اوایل ب ...
عریزم تدریسم دوست دارم ولی من فعلا ترم دو حسابداری هستم فک نکنم جایی بزارن تدریس کنم
از کدوم بندر؟ لباس بندری یا عادی؟ توی خونه پیج یا مغازع؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم
بندرعباس.بندرگناوه
هم خونه هم پیج
اوه یعنی قیمت بوشهر بهتره؟ اگر اینطوره دهشبخ ما کع لوازم برقی لباس لوازم ارایشی اصل همه از دبی و کویت میاره قیمتا بهتر از همه جاست
اهان ولی حتما اولش خیلی سختی کشیدی تا پیجش رفتع بالا
اره خیلی قیمتاش خوبه تقریبا سی درصد از عمده تهران کمتره
بعد اولش ک پیج زد خیلی طول کشید تا فروشش خوب بشه؟
اهان ولی حتما اولش خیلی سختی کشیدی تا پیجش رفتع بالا
آره عزیزم یکسال...
ولی ناامید نشد