2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ

70 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلم

میخام آنلاین شاپ بزنم 

میشه دراین باره کمکم کنید🙏🙏

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     

بنظرتون چی باشه خوب میشه؟

پشیمون نشو….                                                               از اینکه قلب ❤️ مهربونی داری                                        چون خدا همیشه خوبی هارو چند برابر می‌کنه و بهت برمیگردونه:)     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرکت نفیس رفتم بدنیست فقط بایدمشتری پیداکنی مرتب

نفیس بیوتی؟؟

منم بشدت نیاز دارم به آنلاین شاپ هنوز نمیدونم چی بزنم وازکجا شروع کنم

منم همین طور گلم

آبجی من زیاد سرمایه ندارم ولی بریدم از بی پولی میخوام بی گداربه آب نزنم ی راه باریک باشه برا بچه هام ...

نه نفیس لوازم آرایشی میفروشی بعد به ازای فروشت بهت حقوق میده.خیلی خوبه اگرمخای بیارم توگروه دوستم.کارنتورک هست بی سرمایه فقط من اولش به چندتااطرافیانم جنس فروختم .امابایداعتمادبنفس وسرزبون داشته باشی.دوستم دوسال درنفیس هست چقدرطلاخریدبرای خودش اماتلاشم کرده