2777
2789
شوهر داری دو تا بچه ؟ یه دختر یه پسر ؟

آره ولی واسه مامانم😄 د البته کاربری واسه مادرم هست خودمو میگی؟ که پزشکی قبول میشم؟ رتبم حدودی چند میشه؟

@powerfull  

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنری هستی عاشق اشپزیو خیلی به تمیزی اهمیت میدی مجردی یا تازه نامزد کردی؟ توپر مکی بلند حالت دار

برای منم بگو 

کی به عشقم میرسم؟

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ن دوستمه 

😃💃😘

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
دانشجویی؟رشته هایی مثل شیمی اینا  ریزه یا متوسطی پوست سبزه یا برنزه موی قهوه ایی ابرو نسبتا هست ...

فدایتت منم بگو

شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
تاریخ تولدم هیچکدوم درست نبود😐 کراشت حسرت تورو میخوره انگار میخواد برا خوشحالیت یه کارایی بکنه ولی ...

شوهرم باهام کی آشتی میکنه؟ 

عروسی من کی برگزار میشه ؟

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )