2777
2789
اررررره بعد خانوادم نمیدونم چرا یاد تو افتادم😐🤣

چون اولین بار من بهت گفتم قبول میشی 😂💃

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سال یا سه سال دیگ شغل دولتی داره مثلا کارمند بانک ظاهری هم مرتب و خوب گندمی موی مشکی

شوهرم باهام کی آشتی می‌کنه ؟؟  مراسم عروسی من کی برگزار میشه ؟

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
ککی ازدواج میکنم 

من چه بدونم 😂

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
واسه منم بگین؟  ماه تولدم؟ فردی ک باهاش ازدواج میکنم آشناس یا غریبه؟ رلم باهام آشتی میکنه یا ...

...... لطفا 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
تاریخ تولدم هیچکدوم درست نبود😐 کراشت حسرت تورو میخوره انگار میخواد برا خوشحالیت یه کارایی بکنه ولی ...

راجب من 

شوهرم 

آشتی شوهرم با من ؟ 

عروسی 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )