2777
2789
عنوان

من خودزنی میکنم😓

1082 بازدید | 38 پست

جو خونمون خیلی متشنجه

پدر و مادرم هر دوشون بددهن و عصبی هستن

خیلی بی منطق و سر هر چیزی گیر میدن

من خیلی درسخون و آروم بودم

به خدا زبانزد یه طایفه بودم از نظر اخلاق و رفتار

ولی جدیدا انقدر عصبی شدم انقدر روحم آزرده ست که موقع عصبانیت فقط خودزنی میکنم تا آروم بشم

افت درسی شدید پیدا کردم و دچار افسردگی شدم

پدر و مادرم منو به این حد از جنون رسوندن

هیچوقت حلالشون نمی‌کنم

قبلنا که از دستشون عصبی میشدم، با داد زدن تخلیه می کردم خودمو

ولی الآن واقعا موقع عصبانیت جنون بهم دست میده و خودم و میزنم

دست خودم نیست💔

نگید برو پیش رواشناس...

اوضاع مالیم خیلی بده

اصلا نمیتونم بهش فکر کنم حتی...

دعا کنید بمیرم... خسته‌ام از این اجبار زنده بودن

دلم میخواد بمیرم و ببینم که پدر و مادرم بالای سرم زجه میزنن

اونجوری فقط به آرامش می رسم...

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم بعضیا چطور میتونن بچه دار شن وقتی هنوز عقل خودشون کامل نیست😕

همواره به آینده فکر کن ، هنوز کتاب هایی برای خواندن ، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند..!

با تیغ میکشی؟؟ نکن خواهر به بدن خودت اسیب نزن... به دیوار مشت بزنی بیشتر ارزش داره

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

منم الان میخوام یه نفر ک بی دعوت پاشده اومده خونمونو بزنم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
با تیغ میکشی؟؟ نکن خواهر به بدن خودت اسیب نزن... به دیوار مشت بزنی بیشتر ارزش داره

نه هنوز به اون مرحله نرسیدم

گر چه یکم دیگه به اونجا هم میرسم

اگر فکر میکنی به خود زنی نیاز داری چه اشکالی داره ؟

فقط یه جوری هست که از کم شروع میشه یهو زیاد میشه و می‌رسی به جایی که دیگه لذت نداره برات ،الان من مرحله ای هستم که دیگه لذت نمی‌برم ازش و این برام سخته ،پس کنترلش کن که این لذت زود تموم نشه

اگر فکر میکنی به خود زنی نیاز داری چه اشکالی داره ؟ فقط یه جوری هست که از کم شروع میشه یهو زیاد میش ...

من خودم و نمیزنم که لذت ببرم

میزنم تا آروم بشم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792