2777
2789

ارههههه

فقط قبلش ۶ ماه دیگه صب میکردم تا کلاسم تموم شه بعدش ازدواج میکردم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهه ازدواج کردم

دوسال دیگه میام نظرمو میگم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من بازم ازدواج میکردم وخدا روشکر میکنم بهترین سن بود۱۷ سالگی

واقعا؟ سنت کم نبود؟ من ۱۹سالمه....خیلی حرف میشنوم خسته شدم... اما دلم میخواد درس بخونم مستقل شم

اره صددرصد.چون که شوهرم انسان فوق العاده ایه.معیاراتو برای خودت مشخص کن کاملا و تو معیارات حتما اخلاق و سالم بودنش و تربیتش واست مهم باشه.من اینجوری بودم که معیارام اخلاق سالم بودنش ذات پاکش هیز نبودن رفیق باز نبودن تحصیلات خونه داشتن احترام به زن به خانواده زن مشورت کردن وفاداری و اینکه عاشقم باشه اینچیزا واقعادمعیارایی بود که از وقتی خودمو شناختم و فهمیدم که چجور مردی میخوام تو ذهنم بود.من خیلی خواستگار داشتم خیلی زیاد اما حتی یک دونه رو نه خودم موافق بودم که بیاد خونمون نه خانوادم اجازه میدادن چون سنم کم بود اما باهمسرم که اشنا شدم وقتی شناختمش ریدم دقیقا از هموناست که میگن لنگش نیست تو دنیا و این شد که باهاش ازدواج کردمو خانوادمم راضی کردم.ببین مرد خوب خیلی کمه اما نایاب نیست.من ادمی هستم که حتی از یکدونه خواسته هام کوتاه نمیام اگه با همسرم اشنا میشدم شاید اصلا ازدواج نمیکردم با کس دیگه ای چون بقیه مردا از نظرمن غیرقابل تحملن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واقعا؟ سنت کم نبود؟ من ۱۹سالمه....خیلی حرف میشنوم خسته شدم... اما دلم میخواد درس بخونم مستقل شم

برای من عالی بود چرا حرف بشنوی الان دختر من ۱۹ سالشه و ازدواج نکرده برای هر کسی تو یه سنی پیش میاد به این حرفای الکی توجه نکن از زندگیت لذت ببر

2790
2778
2791
2779
2792