2777
2789

من تازه نمایندگی گرفتم ازشون 

دقیقا دیروز ظهر اولین درامدمو واریز کردن برام 

بچه هام هر روز روحی رو دعا میکنن 

اخه من سرپرست خانوارم نمیتونستم تو شهرستانمون برم بیرون از خونه کار کنم 

ولی روحی میگ بشین خونه پول دربیار 

شاید اولش کم باشه پولش ولی خوبیش اینه راسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر روحی شیادی بیش نیستن، من یه مدت نمایندشون شدم، خدماتشون انقدر بد بود همه مشتری ها ناراضی شدن، بعدشم خودم چنتا خدمات سفارش دادم که هنوز ۵ ماهه انجام ندادن، در کل حدود ۲ تومن بهم ضرر دادن، لطفا قول حرفاشونو نخورین، کلاهبردارن و همش میگن پیگشیری میشه، لطفا لطفا به حرفتشون اعتماد نکنین، بقیه نماینده هام ازشون شکایت کردن 

سلام نه شرکت مطمعنی نیس بعضی از خدماتش خلاف قوانینه و سفرشات غیر قانونی و اخلاقی رو هم انجام میدن

کلی مجوز داره اگ غیر قانونی بود اجازه نمیدادن تو ایران کار کنه

تازه تلویزیونم رفته صحبت کرده 

تو پیجش هست ویدیوهاش

کلی مجوز داره اگ غیر قانونی بود اجازه نمیدادن تو ایران کار کنهتازه تلویزیونم رفته صحبت کرده تو پیجش ...

داداش منم بیشتر از ۱۰بار رفته تلویزیون الان بگه دکتر شرکت داره قبول میکنی 😅😅😅😅😅😅

من ۱ ساله نمایندگیشونو دارم امسال ی مدل جدید راه اندازی کرد ب اسم نمایندگی رسمیقرار داد میبنده ک صدد ...

رسمی چی😅😅😅یه پنل ساخته اسمش نمایندگیه دراصل مشتریشی واسش میفروشی درصد میگیری بری چای نیوشا بفروشی درامدت بیشتره😅😅😅😅😅

کلی مجوز داره اگ غیر قانونی بود اجازه نمیدادن تو ایران کار کنهتازه تلویزیونم رفته صحبت کرده تو پیجش ...

😅😅😅😅مجوز داره ولی هیچ قانونی مجوز نداده پول مردم بگیره پس نده زورشون کنه که باید خرید کنی انگاربقالیه

خانومای عزیز من تو یک پلتفورم هوش مصنوعی فعالیت دارم که درآمد دلاری میده ساعتی 20 دلار و روزی تا 2000 دلار می تونی درامد کسب کنی هر کی دوست داره می تونه پیام بده راهنماییش کنم . خوبیش اینه که شرکت نیست سرت کلاه بزار و همه چی هوش مصنوعیه و دخالت انسانی توش نیست خیلی خفنه یک پدیده جدید و نو ظهور هر کی دوست داشت اطلاعات کسب کنه پیام بده t.me/poshtiban62